Fotbal intern

Lobonţ se retrage! Lacrimi la ultima conferinţă: “Finalul unei etape” Video

04.06.2018 | 13:15
Lobont se retrage Lacrimi la ultima conferinta Finalul unei etape Video

Lobonţ se retrage! Bogdan Lobonţ şi-a anunţat retragerea din activitate. Meciul dintre România şi Finlanda va fi ultimul pentru portarul în vârstă de 40 de ani care va începe o nouă carieră, cea de antrenor. Cu lacrimi în ochi, Lobonţ a susţinut ultima conferinţă de presă din cariera de jucător:

“Vă mulţumesc că sunteţi prezenţi în număr aşa de mare. Este ultima conferinţă în calitate de jucător şi mă bucur că sunteţi alătur de mine în aceste momente emoţionante. Este sfârşitul unei etape, începutul unei alteia pe care o îmbrăţişez cu mult entuziasm şi emoţionat în acelaşi timp. Nu am simţit nevoia într-un mod special să marchez retragerea cu acest meci. Este un parcurs pe care l-am luat în urmă cu 3 ani de zile. Sunt bucuros pentru că am ales eu şi nu a ales nimeni. Eu am făcut alegerea.

Lobonţ se retrage! “Cristi Chivu mi-a spus multe, dar e confidenţial”

Ce las în spate? 21 de ani de fotbal profesionist şi plus mulţi alţii la grupele de juniori de la Corvinul. Lasă în spate o pagină importantă de istorie, dar întorc pagina şi încep să scriu la următoarea. Este o pagină pe care trebuie să o scriu. Lumea fotbalului este foarte asemănătoare cu cinematografia. Mi-a plăcut mereu această comparaţie. 

Ar fi un top lung pentru mine cu meciurile preferate. Am primit multe mesaje, i-am luat pe mulţi prin surprindere cu această decizie. Nu pot să vă transmit ce mi-a spus Cristi Chivu. Multe mi-a spus, dar e confidenţial” 

Lobonţ se retrage! Ultima conferinţă a lui Bogdan Lobonţ VIDEO: 

Conferință de presă Bogdan Lobonț

Gepostet von Echipa națională de fotbal a României am Montag, 4. Juni 2018