Life

Localitatea din România în care se deschide o nouă fabrică ultramodernă. Aici se vor produce mezeluri

Unde se va deschide una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România. De aici, vor ajunge pe rafturile supermarketurilor produse 100% românești.
15.05.2024 | 13:33
Localitatea din Romania in care se deschide o noua fabrica ultramoderna Aici se vor produce mezeluri
Unde se va deschide una dintre cele mai moderne fabrici de mezeluri din România. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că majoritatea produselor care ajung pe rafturile magazinelor din România sunt importate. Prea puține sunt alimentele care provin de la producătorii locali, dar acest lucru se va schimba cât de curând.

Unde se va deschide una dintre cele mai moderne fabrici de producere a mezelurilor din România

Din ce în ce mai mulți români sunt dornici să pună pe masă produse autentice. Din păcate, acest lucru nu este posibil de fiecare dată, din cauză că majoritatea alimentelor provin de peste hotare.

ADVERTISEMENT

Totuși, acest peisaj al importurilor este pe cale să se schimbe. Există români cu planuri mărețe care își doresc să ofere conaționalilor oportunitatea de a pune pe masă cele mai bune alimente.

Este cazul inginerului Vasile Onaca care pune pe primul loc respectul față de calitatea produselor alimentare. Vasile Onaca deține mai multe ferme care fac parte din Grupul ONCOS. Aici, puii de carne sunt crescuți în cele mai bune condiții.

ADVERTISEMENT

Vasile Onaca nu are o pasiune doar pentru creșterea puilor, ci vrea ca românii să pună pe mese una dintre cele mai bune pâini, cu gust autentic. Așa se face că, de câțiva ani, acesta are o o brutărie a Grupului ONCOS, unde produce aproximativ 15 sortimente de pâine.

În prezent, inginerul a deschis mai multe magazine alimentare, toate menite să le ofere șansa tuturor celor care le trec pragul să cumpere cele mai bune produse autentice. Planul său de extindere nu se oprește aici, căci are de gând să ajungă, cât de curând, la 100 de unități comerciale.

ADVERTISEMENT

Pentru producerea mezelurilor de la Bonțida se va folosi exclusiv carne 100% românească

De departe, cel mai mare proiect al său abia de acum începe să prindă contur. Cu profitul pe care l-a obținut în ultimii ani de activitate, Vasile Onca a preluat o fabrică din Bonțida. Cândva lăsată în paragină, aceasta urmează să fie readusă la viață.

În Bonțida, potrivit ziarulfaclia.ro, inginerul a început să facă investiții substanțiale în tot ceea ce înseamnă aparatură modernă. A achiziționat diverse utilaje de ultimă generație, iar aici urmează să fie ia naștere cele mai bune produse 100% românești.

ADVERTISEMENT

Inginerul Vasile Onca a pus mare accent și pe componenta umană. Tocmai de aceea, personalul care va lucra la noua fabrică din Bonțida este special pregătit pentru a respecta anumiți factori. Primordiale sunt calitatea produselor și rețetele tradiționale după care se fabrică.

Potrivit sursei menționate, cât de curând, de pe porțile fabricii din Bonțida vor ieși mai multe produse 100% românești. Printre cele mai populare se numără parizerul de pui Bonțida, scărița afumată Bonțida, salamul de vară Bonțida, dar și multe altele. Prețul acestor produse va depăși cu puțin pragul de 30 de lei/ kg.

Vasile Onca, dar și echipa sa sunt convinși că produsele Bonțida se vor remarca imediat și vor câștiga teren în topul preferințelor românilor. Nici nu este de mirare, având în vedere că aici se va folosi exclusiv carne românească, fără a fi adusă din congelatoarele din import.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
Trucul simplu pentru potolirea foamei. Obiceiurile cu care poți jongla
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care
Crima din Sibiu. Ucigaşul Florentinei se droga şi auzea voci care "îi spuneau ce să-i facă". Fusese internat la psihiatre, dar în zadar
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Elicopterul s-a PRĂBUȘIT
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Elicopterul s-a PRĂBUȘIT
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol
Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu,...
Cum a ajuns Regina Elisabeta a II-a la 96 de ani. Sandwich-ul simplu, dar sănătos, pe care îl mânca mereu monarhul Marii Britanii