Life

Localitatea în care poți cumpăra o casă de poveste la prețul unei garsoniere din București. Mulți români au început să-și ia deja vile în această zonă. Există piscină, magazin Penny și ești la doi pași de centrul orașului

Orașul unde o casă cu patru camere costă cât o garsonieră în București. Nu este de mirare că a devenit o adevărată atracție imobiliară.
30.06.2024 | 14:00
Localitatea in care poti cumpara o casa de poveste la pretul unei garsoniere din Bucuresti Multi romani au inceput sasi ia deja vile in aceasta zona Exista piscina magazin Penny si esti la doi pasi de centrul orasului
Orașul unde o casă cu patru camere costă cât o garsonieră în București. Sursa foto: Pixabay, Facebook.
ADVERTISEMENT

Piața imobiliară din România a trecut prin fel de fel de schimbări. În ultima vreme, din cauza prețurilor piperate, românii amână momentul în care vor să devină proprietari. Însă, cei care nu dispun de un buget generos, au la dispoziție o variantă perfectă.

Orașul care a devenit o atracție pentru românii dornici să investească în domeniul imobiliar

În România și, în special, în marile orașe, prețul locuințelor a crescut considerabil. În București, de exemplu, foarte puțini sunt cei care îndrăznesc să își cumpere locuințe.

ADVERTISEMENT

Cei care nu vor să dea o avere pe o garsonieră în Capitală, au la dispoziție o altă variantă. Și anume, să își cumpere o casă într-un oraș ieftin, liniștit, unde costurile de viață sunt accesibile tuturor.

În ultima vreme, românilor au început să le atragă atenția Sarkad. Acesta este un oraș din județul Bekes, situat în sud-estul Ungariei. Populația sa nu este prea numeroasă, însă, comunitatea localnicilor de aici este foarte unită.

ADVERTISEMENT

Cei care au de gând să se mute în Sarkad, trebuie să știe că zona este preponderent agricolă, iar economia, așa cum era de așteptat, se bazează pe agricultură. Sarkad este un oraș ideal pentru cei care caută să trăiască în liniște, fără să plătească prea mult pentru confortul lor.

În orașul Sarkad din Ungaria, o casă cu patru camere costă cât o garsonieră în București

Comparativ cu alte orașe mari din Ungaria, prețul locuințelor din Sarkad este mai mult decât decent. Aici, o casă cu patru camere costă cât o garsonieră în București. Tocmai de aceea, Sarkad a început să reprezinte o opțiune atractivă pentru cei care își doresc să devină proprietari de locuințe.

ADVERTISEMENT

Pe un grup de Facebook dedicat românilor care vor să cumpere locuințe la prețuri mici, un anunț a atras atenția tuturor. Este vorba despre o casă cu 3 dormitoare și un living spațios, situată în Sarkad.

Proprietatea are 100 de metri pătrați și se află la mici distanțe de principalele puncte de interes din oraș. Casa este situată la 500 de metri de noua piscină, în apropiere se află Penny, centrul orașului, dar și o benzinărie.

ADVERTISEMENT

Persoanele interesate de această casă trebuie să știe că locuința a fost complet renovată. De asemenea, ferestrele exterioare sunt și ele izolate termic, iar cele interioare sunt noi.

Casa din Sarkad vine cu instalație de apă și de canalizare complet renovate și cu jgeaburi noi. Pe timp de iarnă, încălzirea este asigurată atât de caloriferele pe gaz, cât și de șemineul electric.

În imaginile postate pe grupul de Facebook, se poate observa că totul este nou și arată foarte bine. Cu alte cuvinte, persoanele care dispun de 50.000 de euro, se pot muta imediat aici, în Sarkad.

ADVERTISEMENT
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo...
Atenție, imagini horror » Glezna lui Messi, distrusă în finala Copa America: Leo a izbucnit în lacrimi pe bancă
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de...
Cum să folosești corect aerul condiționat de la mașină. Sfaturi pentru economia de combustibil: „nu mori, va fi rece mașina” VIDEO
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Locul din România în care legenda spunea că poţi să întinereşti. A fost...
Locul din România în care legenda spunea că poţi să întinereşti. A fost magnet pentru turiştii care au vrut să fugă de caniculă
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții...
Cu ce se ocupă, de fapt, socrii lui Ianis Hagi. Cine sunt părinții Elenei Tănase
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu...
Gigi Becali a făcut show la nunta lui Ianis Hagi. A aruncat cu zeci de mii de euro în lăutari. Imagini fabuloase cu patronul FCSB
Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din...
Becali, avere prăduită la nunta lui Ianis Hagi. Lăutari, nevastă și citate din Scripturi
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi....
Gigi Becali, forțat de soție să meargă la nuntă la nașul Ianis Hagi. A venit cu Rolls Royce-ul condus chiar de el și a făcut SPECTACOL
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor....
Motivele pentru care urșii și-au schimbat radical comportamentul, preferând orașele în locul pădurilor. STUDIU
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de...
Desertul biblic absolut delicios, consumat la Cina cea de Taină. Este ușor de preparat și conține doar ingrediente menționate în Cartea Sfântă