Life

Locațiile faimoase din Europa unde poți să te cazezi alături de câinele tău. Patrupedul e tratat ca un oaspete și are un loc special și pentru cină

Locații din Europa unde poți merge fără nicio problemă cu patrupedul tău. Câinele va fi primit cu brațele deschise, ba chiar va avea și propriul meniu în restaurante.
07.06.2024 | 19:34
Locatiile faimoase din Europa unde poti sa te cazezi alaturi de cainele tau Patrupedul e tratat ca un oaspete si are un loc special si pentru cina
Locații din Europa unde ai voie să te cazezi cu câinele tău. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

România este în plin proces de garantare a accesului câinilor în diferite locații. În timp ce la noi în țară patrupezii abia au voie în unele magazine, peste hotare, blănoșii își pot însoți stăpânii peste tot. Inclusiv în vacanțe.

Locații unde ai voie să te cazezi cu patrupedul tău

Fără doar și poate, Marea Britanie este una dintre țările unde oamenii iubesc foarte mult câinii. Din acest motiv, aproape că peste tot pe unde mergi, găsești locații pet friendly. De la locuri de cazare, până în pub-uri, câinii sunt primiți cu brațele deschise și cu un bol cu apă.

ADVERTISEMENT

Lincoln este una dintre locațiile unde câinii sunt mereu primiți cu drag. Există o mulțime de atracții turistice unde blănoșii au voie fără nicio problemă. Pentru posesorii de animale, Lincoln va deveni imediat o destinație de suflet.

În Lincoln, catedrala este piesa principală care fură privirile. Dacă ai de gând să vizitezi catedrala din Lincoln, trebuie să știi că patrupedul tău are voie să participe alături de tine la un tur ghidat.

ADVERTISEMENT

Catedrala nu este singura locație pet friendly. Castelul Lincoln are anumite zile pe care le dedică accesului câinilor în locații. Stăpânii se pot plimba cu patrupezii pe zidurile medievale și nu numai. Tot în Lincoln, perfecte pentru posesorii de câini sunt și Steep Hill sau croaziera pe canalul din Brayford Pool.

Londra este un adevărat paradis pentru câini

Londra, faimoasa capitală britanică găzduiește zeci de mii de câini, așa că nu este de mirare că patrupezii sunt mereu bine primiți aici. Orașul are multe parcuri și grădini unde este permisă plimbarea câinilor. Dacă ajungi aici și ai câine, poți opta pentru St James’s Park, Grădinile Embankment sau Parcul Greenwich.

ADVERTISEMENT

Principala atracție din Londra pentru posesorii de câini este Tower Bridge. Aici, există o pasarelă de sticlă pe care o poți traversa cu patrupedul tău. După ce ai terminat plimbarea, poți merge să mănânci pe King’s Road la My Human Townhouse.

Aici, câinii au voie să stea cu tine la masă și vor fi serviți cu un meniu întreg. În timp ce tu te poți bucura de un ceai sau de un prânz, câinele tu se va delecta cu preparate speciale pentru el. Dacă ajungi în Londra, te poți caza la Art’otel Battersea care are camere speciale pentru câini, chiar și un restaurant unde poți mânca alături de blănosul tău.

ADVERTISEMENT

Oxford este un alt oraș unde poți călători cu patrupedul tău. Majoritatea obiectivelor turistice sunt în stradă, așa că accesul cu câini este permis. În Oxford există multe spații verzi unde câinele poate alerga liber.

Alte orașe la fel de prietenoase cu patrupezii sunt Edinburg în Scoția sau Dorking în Londra. Aici, poți găsi multe localuri unde ai voie să cinezi cu blănosul tău și chiar să te distrezi fără restricții.

În Dorking, de exemplu, există multe buticuri unde ai voie cu câinele, dar și multe restaurante unde există meniuri speciale pentru patrupezi. În acest fel, câinele nu se va uita acuzator la tine când te delectezi cu anumite preparate delicioase.

ADVERTISEMENT