ADVERTISEMENT
News

Locomotiva unui tren, cuprinsă de flăcări. Traficul feroviar, blocat pe tronsonul Constanța-Timișoara Nord

Autor: Bogdan Solomon | 04.02.2021 | 13:46
Locomotiva unui tren, cuprinsă de flăcări. Traficul feroviar, blocat pe tronsonul Constanța-Timișoara Nord
Din fericire, nu există victime. Sursa foto: Colaj Fanatik

Un incendiu puternic s-a produs, joi după-amiază, la locomotiva unui tren marfar care circula pe ruta Constanţa – Timişoara Nord şi transporta cereale. Focul a izbucnit în apropiere de Domaşnea, judeţul Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, iar circulaţia feroviară a fost întreruptă pe magistrala 900, în zona staţiei Luncaviţa.

Din fericire, nu există victime și nici pericol de propagare a incendiului. Locomotiva a fost distrusă complet, dar următoarele 3 vagoane de lângă ea sunt goale, fără marfă.

ADVERTISEMENT

Locomotiva unui tren de marfă care circula pe ruta Constanţa – Timişoara Nord a fost cuprinsă de flăcări

Detaşamentul de Pompieri Caransebeş intervine de urgenţă cu două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, la un incendiu care a cuprins o locomotivă, pe raza localităţii Domaşnea, la intrare sub pasarelă.

Nu se înregistrează victime”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu este singurul incident de acest gen care s-a petrecut recent pe raza județului Caraș Severin. Aproximativ 60 de angajaţi ai unei firme cu profil de confecţii textile din Reşiţa au fost evacuaţi din sediu, miercuri după-amiază, în urma unui incendiu care s-a produs la unul dintre transformatoarele de curent electric ale clădirii.

Potrivit autorităților, pentru lichidarea incendiului au intervenit de urgenţă trei echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, precum şi o autospecială de intervenţie şi comandă din cadrul Detaşamentului de Pompieri Reşiţa.

ADVERTISEMENT

Au fost salvate bunuri în valoare de circa 2 milioane de euro, aflate în interiorul clădirii în care funcţiona firma de confecţii textile.

Cel mai probabil, flăcările au izbucnit în urma unui scurtcircuit la panoul de comandă al tabloului electric. Cauza exactă va fi cunoscută, însă, la finalul anchetei aflate în desfășurare.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!