Sport

Locuința lui LeBron James din Los Angeles e păzită de gărzi înarmate

05.10.2018 | 11:27
Locuinta lui LeBron James din Los Angeles e pazita de garzi inarmate

LeBron James a recurs la un gest extrem după ce locuințele mai multor celebrități au fost sparte în ultima perioadă, iar polițiștii au prins mai mulți suspecți asupra cărora au găsit o listă cu următoarele case care urmau să fie sparte de hoți. Starul din NBA a angajat 10 gărzi înarmate pentru a-i păzi locuința după ce polițiștii l-au anunțat că este ținta atacatorilor.

Baschetbalistul este o adevărată mașină de făcut bani, mai ales după ce a semnat un contract pe 4 ani cu Los Angeles Lakers, în valoare de 154 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă 105.479 pe zi. Aceștia sunt doar banii pe care sportivul îi câștigă de la clubul la care joacă, sursele sale de venit fiind mult mai multe. Spre exemplu, banii îi mai vin și dintr-un lanț de pizzerii, dar și dintr-un contract uriaș de sponsorizare semnat cu Nike, despre care nici măcar nu se știu toate detaliile. În plus, LeBron va juca în filmul de animație Space Jam 2.

LeBron James a angajat gărzi înarmate să îi păzească locuința din Los Angeles

În aceste condiții nu este de mirare că locuința lui LeBron James din Los Angeles a devenit ținta hoților. Și poate că ar fi fost deja atacată dacă polițiștii nu ar fi prins 3 adolescenți suspectaţi că au spart locuinţele mai multor celebrităţi, printre ele fiind Rihanna şi Christina Milian. Asupra lor a fost găsită o listă cu viitoarele ținte ale atacatorilor: LeBron James, Matt Damon şi Viola Davis erau vizați de spărgători.

Casa lui LeBron James, păzită de gărzi înarmate
Casa lui LeBron James, păzită de gărzi înarmate

Potrivit jurnaliștilor de la Reuters, LeBron James a angajat 10 gărzi de corp înarmate care păzesc în permanență locuința sa în valoare de 23 de milioane de dolari. Starul din NBA și-a achiziționat-o în această vară, după ce a semnat contractul cu Lakers.

LeBron James a debutat pentru Los Angeles Lakers în NBA, în meciul pierdut împotriva celor de la Denver Nuggets, scor 107-124. Sportivul a jucat 15 minute la primul său meci pentru Lakers, a înscris nouă puncte, a avut trei recuperări și a dat trei pase decisive.