Life

Locuitorii acestui sat au dat lovitura la loto! Au jucat toţi un bilet şi au pus mâna pe premiul cel mare! Ce sumă primeşte fiecare

Toată lumea îți dorește să dea lovitura la loto. Locuitorii dintr-un oraș au găsit însă metoda perfectă și au reușit să câștige premiul cel mare.
10.12.2022 | 14:23
Locuitorii acestui sat au dat lovitura la loto Au jucat toti un bilet si au pus mana pe premiul cel mare Ce suma primeste fiecare
Cum au reușit locuitorii dintr-un sat să câștige premiul cel mare la loto. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Premiile oferite de loteriile din întreaga lume îi tentează pe mulți. Totuși, sunt șanse destul de mici pentru a obține premiul cel mare cu un singur bilet, sau poate nu.

Cum au reușit locuitorii unui sat să câștige la loto

Locuitorii dintr-un sat belgian au decis să facă un experiment inedit și se pare că norocul a fost de partea lor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, este vorba despre un grup de 165 de persoane care au vrut să joace la loteria EuroMilions, sperând că vor reuși să câștige premiul cel mare și așa s-a și întâmplat, notează BBC.

Locuitorii din satul Olmen, provincia Antwerp, din Belgia, au pus împreună aceeași sumă de bani pentru a achiziționa mai multe bilete la loterie.

ADVERTISEMENT

În final, un bilet a fost norocos, iar premiul cel mare de la loto urmează să fie împărțit pentru fiecare cetățean în parte care a contribuit.

Mai exact, fiecare persoană urmează să primească în jur de 868.000 de euro, potrivit Loteriei Naționale Belgiene.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că în total, pentru extragerea care a avut loc în cursul zilei de marți, în această săptâmână, peste 27 de milioane de bilete au fost vândute și se pare că cel norocos aparținea chiar grupului respectiv.

Cele 165 de persoane au câștigat peste 140 de milioane de euro

Premiul cel mare câștigat de cele 165 de persoane din satul belgian care au pus bani împreună a fost în valoare de 142.897.164 de euro, drept urmare, niciunul dintre cei implicați nu regretă alegerea făcută.

ADVERTISEMENT

O reacție în acest sens a venit și de la Joke Vermoere, purtătorul de cuvânt al Loteriei Belgiene. Acesta a confirmat faptul că premiul cel mare a fost câștigat într-adevăr.

Pe de altă parte, el a explicat că acesta nu este cel mai mare premiu de până acum. În luna iulie a acestui an, un jucător din Marea Britanie a avut norocul de a câștiga mai bine de 225 de milioane de euro.

De asemenea, înainte de extragerea din iulie, un alt cuplu britanic a reușit să câștige nu mai puțin de 213 milioane de euro, tot la Loteria EuroMillions, mai scrie BBC.

Menționăm faptul că Loteria EuroMillions este organizată în țări precum Belgia, Franța, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Irlanda, Austria, Elveția, dar și Luxemburg.

Amintim că cel mai mare premiu din istoria loto a fost de 1,6 miliarde de dolari, în Statele Unite, însă nimeni nu l-a revendicat.

ADVERTISEMENT
Tags: