Life

Locul superb în care a mers Monica Gabor înainte să plece din România. Merită vizitat de toată lumea

Monica Gabor a ajuns în România în urmă cu peste două săptămâni unde și-a dat întâlnire cu celelalte două surori, alături de care a vizitat locuri inedite din țara noastră.
18.07.2022 | 18:53
Locul superb in care a mers Monica Gabor inainte sa plece din Romania Merita vizitat de toata lumea
Unde a mers Monica Gabor înainte de a pleca din România. E un loc încărcat de pace. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Înainte de a pleca în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de peste 10 ani, s-a bucurat de liniște, pace și momente frumoase alături de cei dragi. Vedeta a ales un loc superb, vizitat de tot mai mulți români.

Unde a mers Monica Gabor înainte de a pleca din România. E un loc încărcat de pace

Monica Gabor a ales să se reculeagă în ultimele zile, dovadă că în weekend a mers la o mănăstire din apropiere de Capitală. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a mers într-un lăcaș de cult unde s-a rugat și a aprins lumânări.

ADVERTISEMENT

Fostul model a ales Mănăstirea Ghighiu din județul Prahova, unde a avut parte de câteva clipe de liniște după ce a colindat prin țară cu surorile sale, Alina și Ramona. Cele trei încearcă să se vadă cât de des posibil.

Vedeta este o persoană extrem de credincioasă, mai ales după ce și-a pierdut ambii părinți. Mama sa a murit în august 2013, în timp ce tatăl a decedat în iunie, în urmă cu 2 ani, în plină pandemie de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Și pentru că nu a reușit să meargă la înmormântarea figurii paterne Monica Gabor a avut grijă să se îngrijească de locul de veci pe care l-a îmbunătăți în urmă cu foarte puțin timp.

Rămasă orfană, fosta „scorpie de la Izvorani” se roagă pentru liniștea celor plecați dintre noi, dar și pentru pace interioară.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor, închinăciuni la Mănăstirea Ghighiu

Monica Gabor își găsește liniștea și pacea interioară de fiecare dată când merge la Biserică, de aceea a ales Mănăstirea Ghighiu. Este un loc special, cu o energie pozitivă și o icoană foarte căutată de credincioși.

Conform ziarullumina.ro, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului, numită printre creștini ortodocși și „Siriaca”, le ajută în special pe femeile care vor să aibă copii, dar și persoanele care se confruntă cu diverse boli grave.

ADVERTISEMENT

Sute de oameni vin să aducă mulțumire lucrării minunate, care se află în lăcașul de cult încă din anul 1958. Icoana a fost adusă în Mănăstire de Episcopul Vasile Samaha de Sergiopolis (1920-2002) în urma unei descoperiri cerești.

ADVERTISEMENT
Tags: