Life

Locul care l-a îngrozit pe un vlogger american. Adora România, dar totul s-a schimbat rapid: ”Nu veniți niciodată”

Un vlogger american care adora România a fost îngrozit de un loc din țara noastră. Ce a pățit acesta și cum a fost întreaga experiență?
01.07.2024 | 13:09
Locul care la ingrozit pe un vlogger american Adora Romania dar totul sa schimbat rapid Nu veniti niciodata
Locul care l-a îngrozit pe un vlogger american. Sursă foto: captură video, Antena 3 CNN / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul din România care l-a îngrozit pe un vlogger american este des frecventat și de români. Pentru el a fost însă mult prea mult. Tânărul, care de altfel adora România, a rămas cu un gust amar după întreaga experiență.

Locul care l-a îngrozit pe un vlogger american

România are o mulțime de locuri superbe. De altfel numeroși turiști din străinătate au ajuns să se îndrăgostească iremediabil de ele și revin cu mare drag de fiecare dată la noi în țară.

ADVERTISEMENT

Se întâmplă uneori însă ca experiențele neplăcute să fie și ele prezente. Un vlogger american, spre exemplu, a trecut prin așa ceva recent. Deși mai mereu a lăudat România, de această dată nu a fost deloc încântat.

Ce loc din România l-a îngrozit pe un vlogger american? Aeroportul Henri Coandă din Otopeni. Acesta se pregătea pentru un zbor din România, însă a rămas șocat în momentul în care a văzut oameni transpirați, dar și o căldură infernală.

ADVERTISEMENT

Potrivit vloggerului, erau persoane care stăteau pe scări, pentru că nu erau scaune. De asemenea, în interiorul aeroportului erau în jur de 37 de grade, a mai adăugat acesta, precizând că oamenii erau nevoiți să își facă vânt cu ce găseau pe la ei.

”Cel mai prost aeroport din Europa”

Deși vloggerul recunoaște că adoră România și revine cu mare drag la noi în țară, acest loc pur și simplu i-a lăsat un gust amar. Mai mult de atât, el a descris Aeroportul din Otopeni ca fiind ”cel mai prost din Europa”.

ADVERTISEMENT

„Momentan zbor din România şi mă aflu în aeroport. Vedeţi ce este pe faţa mea? Este transpiraţie. De ce? Pentru că acesta este cel mai prost aeroport din Europa. Iubesc această ţară, chiar o iubesc, iubesc România, dar asta… Uitaţi-vă la asta.

Sunt oameni care stau pe scări, eu stau pe scări, nu sunt scaune şi înăuntru sunt vreo 35-37 de grade Celsius. În interiorul aeroportului. Uitaţi, puteţi să vedeţi această domnişoară îşi face aer, domnişoara de aici îşi face aer, acea domnişoară îşi face şi ea aer.

ADVERTISEMENT

Vin pentru a şasea oară în România şi am parte de aceeaşi experienţă de fiecare dată, în aeroportul din Bucureşti. Uitaţi-vă la tricoul meu, vedeţi transpiraţia? Transpir prin tricou. Nu veniţi niciodată pe aeroportul din Bucureşti.”, a spus vloggerul Cristian Grossi, într-un videoclip postat pe TikTok.

Menționăm faptul că reacția vloggerului american vine după ce anterior, au fost înregistrate niște probleme la aeroport. Mai exact, Aeroportul Henri Coandă a ajuns să fie amendat de ANPC pentru că a rămas fără aer condiționat în plină caniculă.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink