News

Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar. Nu e nevoie de studii superioare, iar angajările sunt la ordinea zilei

Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar există și nici măcar nu se cer studii superioare.
19.06.2024 | 07:32
Locul de munca din Romania unde poti castiga lejer aproape 1000 de euro lunar Nu e nevoie de studii superioare iar angajarile sunt la ordinea zilei
Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar. Sursă foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar există. Nu se cert studii superioare, însă e nevoie de experiență. Despre ce domeniu este vorba? Se fac angajări pe bandă rulantă.

Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar

În ultima vreme, în România au apărut numeroase oportunități de dezvoltare pe plan profesional. Totodată, unele locuri de muncă ajung să fie din ce în ce mai bine plătite în anumite domenii.

ADVERTISEMENT

Cei care își caută un loc de muncă pot să îl găsească acum și fără studii superioare. Și din fericire, o mulțime de giganți din România, dar și din străinătate, ies la înaintare cu oferte cât se poate de tentante.

Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar este în domeniul auto. Se caută persoane pentru postul de electrician auto, vopsitor, dar și tinichigiu. Iar salariile oferite sunt unele cât se poate de tentante.

ADVERTISEMENT

Pe portatul eJobs există mai multe anunțuri de angajare în acest sens. Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar este cel de electrician auto.

Angajări pe bandă rulantă în domeniul auto

Conform anunțurilor de angajare, un astfel de post e plătit în medie cu 4.500 de lei lunar. De asemenea, la fel de bine plătit este și postul de tinichigiu. Acesta ajunge să încaseze în jur de 4.300 de lei pe lună.

ADVERTISEMENT

Un vopsitor pe de altă parte primește în medie un salariu de 4.000 de lei lunar. Iar pentru acestea posturi nu este nevoie de studii superioare, ci doar de experiență în domeniu, posturile fiind disponibile în mai multe orașe din țară.

Locul de muncă din România unde poți câștiga lejer aproape 1.000 de euro lunar nu este însă singurul tentant. Mecanicii auto sunt și ei plătiți destul de bine, dar nu la fel ca electricienii. Conform datelor centralizate, un mecanic are un salariu mediu de 3.800 de lei. De cealaltă parte, un tehnician de diagnoză este plătit în medie cu 3.500 de lei.

ADVERTISEMENT

„Salariile oferite de service-uri auto variază în funcție de experiență, de specializarea candidaților, dar și de complexitatea reparațiilor. Aceste venituri pot fi mai mari pentru cei care lucrează în service-uri cu un anumit renume în domeniu sau pentru cei care au certificări suplimentare.

Pentru anumite meserii, precum cea de electrician, instalator sau mecanic auto, observăm tot mai frecvent cazuri în care acești specialiști decid să lucreze pe cont propriu. În astfel de situații, veniturile lor pot crește semnificativ, în funcție de numărul de lucrări preluate”, precizează Roxana Drăghici, șefa de vânzări la eJobs România, cea mai mare platformă de recrutare din țară.

Și se pare că posturi disponibile sunt o mulțime. Doar pe platformea eJobs, la momentul actual, există 1.000 de astfel de locuri de muncă fie în domeniul Service, fie în cel de Reparații.

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline...
Scandal înainte de Jocurile Olimpice de la Paris. Umbrele lui Putin, puteri depline în conducerea CIO
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note...
Stephanie Antonia a luat 9,98 la Bac, dar a făcut contestație. Ce note a primit după recorectare: "O mare surpriză"
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în...
Momentul în care milionarul de 33 de ani care construieşte un castel în România a fost umilit doar pentru că este român
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
TAMPOANELE pentru FEMEI conțin PLUMB, arsenic și substanțe CHIMICE potențial TOXICE
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Versurile care anunțau ce urmează să pățească Diana: ”Mori, draga mea, iubita mea...”
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
Vin vremuri grele pentru aceste zodii. Vor trece prin mari încercări
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist...
💔💔💔Bomba MOMENTULUI! Betty Salam și-a părăsit soțul și a fugit cu un manelist celebru. S-a mutat deja cu acesta, iar fiul ei a rămas cu Cătălin Vișănescu
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Interlop asasinat la o terasă din Chișinău. Cum a fost filmat criminalul
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film...
Plaja unică și spectaculoasă din Grecia de care puțini români știu. Un film de top și doi actori legendari au pus acest loc pe harta atracțiilor de neratat