Life

Locul de muncă în care poți să câștigi bani frumoși. Nu trebuie să pleci din țară, nu e nevoie de facultate și înveți din mers ce ai de făcut

Domeniul din România unde se pot câștiga câteva zeci de mii de lei lunar. În ciuda salariului atractiv, este o constantă lipsă de personal.
04.06.2024 | 17:17
Locul de munca in care poti sa castigi bani frumosi Nu trebuie sa pleci din tara nu e nevoie de facultate si inveti din mers ce ai de facut
Domeniul din România unde se pot câștiga 7.000 de lei lunar. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Pandemia și-a pus amprenta asupra pieței locurilor de muncă. Românii își găsesc din ce în ce mai greu un loc de muncă stabil și remunerat conform așteptărilor. Deși pare greu de crezut, există un domeniu în care salariile se ridică la nivelul celor de peste hotare.

Locul de muncă din România unde poți primi 7.000 de lei lunar

Scumpirile din ultima vreme i-au făcut pe români să își dorească locuri de muncă bine plătite. Deși nu este deloc ușoară căutarea unui loc de muncă, se pare că există și variante unde remunerația nu este deloc de neglijat.

ADVERTISEMENT

Un domeniu în care este nevoie permanentă de personal este domeniul construcțiilor. Este un domeniu care nu se potrivește oricui, însă, se numără printre cele mai bine plătite din România.

În prezent, în sectorul construcțiilor se pot câștiga și 7.000 de lei lunar. Suma nu este deloc una mică, mai ales dacă avem în vedere că mulți români câștigă lunar puțin peste 400 de euro.

ADVERTISEMENT

Potrivit platformelor de anunțuri și de recrutare, în domeniul construcțiilor este nevoie de forță de muncă. Persoanele calificate pot ajunge inclusiv șef de șantier, iar în cazul lor, salariul este mult mai mare.

Deși salariile se ridică la nivelul celor de peste hotare, se pare că românii nu sunt deloc convinși să lucreze în sectorul construcțiilor. Aceștia preferă să fugă de România și să accepte să facă același lucru, dar în străinătate.

ADVERTISEMENT

În sectorul construcțiilor este nevoie constantă de forță de muncă

În continuare, domeniul construcțiilor duce lipsă de personal, mai ales de personal calificat. Acest deficit a început să se resimtă mai mult ca niciodată, iar specialiștii din domeniu nu au nicio explicație pentru asta.

În prezent, persoanele care aleg să lucreze în domeniu construcțiilor primesc un salariu net de 3.2000 de lei. Este un salariu mai mare cu 1.000 de lei față de salariul minim pe economie pe care îl primesc o mulțime de români.

ADVERTISEMENT

În funcție de poziția ocupată, salariile cresc semnificativ. De exemplu, inginerii în construcții ajung să fie remunerați cu 6.000 de lei, în timp ce diriginții de șantier primesc 7.000 de lei.

Domeniul construcțiilor rămâne unul dintre cele mai bine plătite din România. Românii interesați de un astfel de loc de muncă trebuie să urmărească constant platformele de anunțuri. Cerințele nu sunt deloc greu de îndeplinit, iar uneori, nici nu este nevoie de studii superioare.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”