Life

Locul de muncă în care poți să câștigi peste 3 mii de euro pe lună. Nu e nevoie de studii, se lucrează în ture și ai transport și cazare gratuite. Poți începe imediat și orele suplimentare sunt plătite serios

Locul de muncă unde poți să câștigi chiar și 3 miii de euro pe lună, fără studii superioare. Care sunt cerințele.
09.06.2024 | 18:00
Locul de munca in care poti sa castigi peste 3 mii de euro pe luna Nu e nevoie de studii se lucreaza in ture si ai transport si cazare gratuite Poti incepe imediat si orele suplimentare sunt platite serios
Locul de muncă plătit cu 3 mii de euro. Sursa foto: montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Locul de muncă ce îți poate asigura chiar și un salariu de 3 mii de euro pe lună. Angajatorii nu cer studii superioare, însă se lucrează în ture. Cazarea și transportul sunt asigurate, iar orele suplimentare se plătesc.

Locul de muncă unde poți câștiga 3 mii de euro pe lună

Te-ai gândit cum ar fi să ai un loc de muncă de unde să încasezi lunar 3 mii de euro? Ei bine, acest lucru este posibil dacă deții permis de categoria B, ești priceput la volan și ești dispus să lucrezi cel puțin un an.

ADVERTISEMENT

În plus, trebuie să cunoști limba engleză sau olandeza la nivel B1. Pentru că, firma OTTO Work Force, înființată în anul 2000, caută șofer pentru livrări produse alimentare în Olanda, mai exact în Bleiswijk, Rotterdam, Roosendaal, Amsterdam sau Utrecht ️︃︁︉︁︍︅︄cu începere imediat.

Rolul tău va fi să livrezi alimente la casele clienților, cu ajutorul unui sistem de navigație de care dispune mașina, către 20 sau 25 de clienți pe zi. Pentru asta, vei trece printr-o serie de interviuri și un test de conducere.

ADVERTISEMENT

La final, vei avea parte de 3 zile de instruire 1:1 cu un coleg te vor pregăti. Programul este flexibil, de luni până până sâmbătă cu posibilitatea de a lucra și duminica. Se lucrează în ture, de la +/- 5 sau 6 dimineața sau +/- 13/14 după-amiaza.

În plus, există posibilitatea de a-ți verifica programul în aplicația myOTTO. Într-o săptămână se va urma programul de dimineață, iar în a doua cel de după amiază, conform anunțului angajatorului. 

ADVERTISEMENT

Beneficiile job-ului

Unul dintre avantajele principale ale acestui loc de muncă este salariul ce poate ajunge la 3 mii de euro pe lună. Tariful orar este de 13,89 €/oră ︁︀​︂︃︃​︈︁​︁︉︂​​​​​​+ 8,1 % ATV + 8,33 % Indemnizație de vacanță, ceea ce înseamnă 16,17 €/oră.

După trei luni, pot apărea și bonusuri de performanță. În plus, transportul până la locul de muncă este asigurat. Se face cu biciclete normale, biciclete electrice sau mașini, în funcție de distanță.

ADVERTISEMENT

Pe lângă asta, plățile se fac săptămânal, se ofere de suplimente pentru turele de noapte, de 50%, cazare cu WIFI, contract de muncă, asigurare medicală, acces la cursuri de limbi străine, training online și alte proiecte și multe alte beneficii.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de...
Moment de cotitură pentru România în fața Europei: suntem la 5 zile de o premieră istorică sau de un potențial eșec
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați!...
EXCLUSIV | Gică Popescu, petrecere secretă la Ciolpani, cu peste 100 de invitați! Un preot a oficiat uniunea, iar Gică Hagi a fost prezent la eveniment. FOTO
În Vaslui se câștigă la cireșe mai bine decât în Spania la căpșuni....
În Vaslui se câștigă la cireșe mai bine decât în Spania la căpșuni. Cu cât e plătita ziua de muncă
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe...
Schimbări uriașe în topul celor mai bogaţi români! Ion Țiriac a revenit pe primul loc, după ce s-a prăbușit averea unui rival
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
CRESC SALARIILE! Ministerul MUNCII a publicat documentul așteptat de ANGAJAȚI
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de...
Cum a aflat make-up artistul vedetelor că are cancer. Mesajul dureros transmis de soț
Superstiții de Înălțarea Domnului. Dacă faci asta, ai ghinion tot anul
Superstiții de Înălțarea Domnului. Dacă faci asta, ai ghinion tot anul
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
Doliu uriaș în showbiz! Este BREAKING NEWS pe toate posturile de știri!
„Există dovezi clare că au fost daţi bani de către candidatul PSD pentru...
„Există dovezi clare că au fost daţi bani de către candidatul PSD pentru cumpărarea de voturi”. Radu Mihaiu, plângere penală împotriva Biroului Electoral Sector 2
O femeie celebră a cumpărat fosta vilă, de la Izvorani, a lui Irinel...
O femeie celebră a cumpărat fosta vilă, de la Izvorani, a lui Irinel Columbeanu. Despre cine este vorba