Life

Locul de muncă plătit cu 10.000 de lei. E în România și nu are cerințe exagerate

Jobul la care poți încasa lunar suma de 10.000 de lei, în România. Ce solicită angajatorul și ce trebuie să știi despre serviciu.
31.10.2022 | 10:54
Locul de munca platit cu 10000 de lei E in Romania si nu are cerinte exagerate
Jobul la care poți încasa lunar suma de 10.000 de lei, în România. Ce solicită angajatorul. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Locul de muncă plătit cu 10.000 de lei. E pe teritoriul țării noastre și nu are cerințe exagerate. În plus, este un post pe care tot mai multe persoane ajung în ultima perioadă și care s-a dezvoltat în pandemia de coronavirus.

Jobul la care poți încasa lunar suma de 10.000 de lei, în România. Ce solicită angajatorul

Oamenii sunt ferm convinși că locul de muncă perfect are nevoie de studii superioare și de foarte multă muncă, însă adevărul este cu totul altul. Serviciul plătit cu 10.000 de lei pe lună există și este chiar în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro, cel mai avantajos loc de muncă din România este cel de curier. Veniturile zilnice variază între 100 și 500 de lei. Angajatorii nu cer studii superioare sau diplome importante, ci numai câteva ore disponibile în fiecare zi.

Și unde mai pui că fiecare persoană își face programul cum dorește, așadar timpul liber poate fi unul dintre avantajele serviciului care îți poate aduce lunar un venit de 10.000 de lei sau poate chiar mai mult.

ADVERTISEMENT

Responsabilitatea, seriozitatea și implicarea sunt avantajele pe care trebuie să le aibă neapărat un curier. Plata salariului se face în fiecare săptămână, așadar nu trebuie să aștepți o lună întreagă pentru a avea bani în cont.

Cerințe și condiții pentru munca de curier

Cerințele unui angajator pentru acest loc de muncă sunt: deținerea unei mașini, scuter sau biciclete și deținerea unui smartphone.

ADVERTISEMENT

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească curierii nu sunt complicate. Avantajele pe care le are o persoană la acest loc de muncă sunt legate de programul flexibil, cât și contractul semnat pe o perioadă nedeterminată.

Programul de lucru este full-time, concediile sunt luate în funcție de legislația în vigoare, în timp ce plata se calculează din momentul în care se preia cursa, nu de la magazin / restaurant.

ADVERTISEMENT

De asemenea, curierii primesc un bonus ridicat în funcție de condițiile meteo și perioadele cu cerere mare, dar și beneficii pentru performanțele tale săptămânale și de recomandare.

ADVERTISEMENT
Tags: