Life

Locul de muncă plătit cu aproape 4 mii de euro. Vezi lumea întreagă, deși n-ai nevoie de studii superioare. Școlarizarea se face la locul de muncă

Locul de muncă unde nu ai nevoie de studii superioare. Te plimbi în toată lumea și poți ajunge să câștigi până la 4.000 de euro,
30.11.2023 | 17:03
Locul de munca platit cu aproape 4 mii de euro Vezi lumea intreaga desi nai nevoie de studii superioare Scolarizarea se face la locul de munca
Locul de muncă unde nu ai nevoie de studii superioare Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

În ultima, piața muncii este destul de dezechilibrată, iar factorii care au condus la asta sunt dintre cei mai diverși. Cei care vor să muncească departe de casă și să se bucure de peisaje mirifice, trebuie să știe că pentru ei locul de muncă ideal există.

Un loc de muncă ideal pentru cei care vor să vadă toată lumea

Cine nu ar vrea să muncească pe bani mulți și să vadă lumea, în același timp? De obicei, de astfel de facilități se bucură însoțitorii de zbor. Însă, mai există locuri de muncă unde angajații nici nu au nevoie de studii superioare pentru a câștiga a gălăgie de bani.

ADVERTISEMENT

Astfel de anunțuri cu locuri de muncă apar în fiecare zi. Potrivit uneia dintre cele mai cunoscute platforme de anunțuri de la noi, eJobs, se caută bucătari, cameriste și ospătari. Partea interesantă abia acum urmează, căci mediul de lucru nu este unul banal.

Cei care aplică la acest anunț vor avea surpriza să afle că, dacă vor fi angajați, vor lucru pe un vas de croazieră. Anunțul se adresează, în special, celor care au minim 3 luni de experiență în domeniu și cunosc limba engleză la nivel conversațional.

ADVERTISEMENT

Celor care le surâde ideea, angajatorul nici măcar nu le cere studii superioare. De asemenea, instruirea cu privire la noul loc de muncă se va face pe vas. Pe lângă această instruire obligatorie, angajaților li se oferă masă, cazare și transport, precum și asigurare de sănătate și accidente.

Un mare plus la acest loc de muncă este alocația pentru copil, dar și concediu plătit cu salariu de bază. Cei care vor să aplice la acest job trebuie doar să completeze un CV obligatoriu în limba engleză.

ADVERTISEMENT

Remunerația este pe măsura efortului depus

Salariul este și el unul pe măsură și diferă în funcție de compania unde sunt disponibilități. Firma care angajează în prezent operează vase de croazieră în țări precum Elveția, Franța, Portugalia și Cipru.

La bordul acestor vase de croazieră, venituri încep de la 1400 de euro în cazul unui ajutor de bucătar sau spălător de vase și poate ajunge chiar și la 1900 de euro. În plus, cu bacșișul primit de la clienți, sumele pot urca până la 2200 de euro.

ADVERTISEMENT

În cazul ospătarilor și al cameristelor, salariul începe de la 1900 de euro și urcă până la 3000 de euro net, cu tot cu bacșișul de la pasageri.

La fel de bine sunt plătiți și patiserii și brutarii. Aceștia au un salariu care începe de la 1800 de euro și poate ajunge până la 2600 de euro. Evident, se ține cont de experiență și dexteritate.

Cei mai bine plătiți de la bordul vasului sunt pozițiile de sous chef și executive chef. În cazul lor, salariile încep de la 1900 de euro și pot ajunge până la 4000 de euro.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"Măcar Roger și Serena s-au retras cu demnitate!" Rafael Nadal, "mitraliat" după ultima apariție: "E oribil! Rușine!"
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au...
„Este ceva ce nu i-am dori nimănui”. Doi soți, turiști în India, au avut parte de o experiență îngrozitoare
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu...
Fosta campioană europeană a României, pe lista AUR la europarlamentare » Campanie cu lacrimi lângă tribuna-fantomă de 5 milioane € din București
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și...
După 4 ani, amenzile pentru deranjarea vecinilor vor fi DUBLATE. Sancțiuni duble și pentru anumiți comercianți
"Câinele s-a oprit, a înţepenit. În faţa lui era o vietate care umbla în patru labe". O femeie care se crede pisică, apariţie şocantă într-un parc din Arad
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de...
Românul de 91 de ani care a rezistat uraniului. „Am rămas 20 de ani în mina secretă a sovieticilor” VIDEO
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg....
Vero, cunoscută ca „Fetița Zurli” părăsește Gașca Zurli, alături de un alt coleg. „Mi-e greu sǎ pun în cuvinte tot ce simt”
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea...
Care sunt pensionarii care putea pierde lunar sute de lei la pensie. Legea pregătită de parlamentari
Dinu Săraru și-a pregătit mormântul la Slătioara. Ce scrie pe lespedea scriitorului
Dinu Săraru și-a pregătit mormântul la Slătioara. Ce scrie pe lespedea scriitorului
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
Vestea momentului în plin proces la TAS! Halep este în culmea fericirii
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul...
REPORTAJ. Dezastru ecologic finanțat cu 64 de milioane €, bani europeni, în județul Suceava: un sat depopulat și un munte pierdut
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite...
Povestea celui mai „nebun” împărat al Imperiului Roman. De ce obliga femeile căsătorite să se culce cu el