Teleperformance România, unul dintre cei mai mari jucători mondiali din outsourcing face angajări. În funcție de aptitudinile candidaților, salariile pot varia.
Teleperformance România, subsidiara grupului Teleperformance, este unul dintre cei mai mari jucători mondiali din outsourcing. Angajatorii caută candidați pentru câteva posturi puse la dispoziție.
Cei care vorbesc fluent spaniola și care au și cunoștințe medii în engleză sunt ofertați cu un salariu net de până la 4.300 de lei pe lună, arată anunțurile de recrutare.
Pe teritoriul țării sunt disponibile și alte job-uri, precum cel de moderator de content, în Brașov. Vorbitorii de limba franceză sunt recrutați pe un venit net lunar de până la 5.000 de lei. Angajatorii caută un candidat care are cunoștințe avansate de limba franceză și engleză.
În acest caz, cei care aplică primesc și un bonus la angajare de 200 de euro, undeva la 1.000 de lei, dar beneficiază și de un pachet de relocare de 1.500 de euro, adică aproximativ 7.500 de lei, conform anunțului de recrutare consultat de economica.net.
În București, se caută zece oameni care au cunoștințe avansate de limba germană. Postul pus la dispoziție este cel de customer support specialist. Salariul net este de 7.000 de lei pe lună, se arată în anunț.
Compania mai oferă candidaților și primă de instalare de 5.000 de lei, dar și tichete de masă în valoare de 21 de lei pentru ziua lucrată, conform sursei menționate.
Statul dorește să încurajeze tinerii din România să se angajeze în acest an. În același timp, Ministerul Muncii dorește ca cei plecați în străinătate să se întoarcă, astfel că se oferă stimulente celor care își găsesc de muncă.
Ministerul a pus la bătaie prima de activare, de 1.000 de lei pentru minimum trei luni, destinate celor șomeri, neindemnizați, care își găsesc de muncă, prima de inserție, pentru absolvenții din evidențele ANOFM și prime de mobilitate.
„Integrarea tinerilor pe piața muncii este un obiectiv major. De aceea avem măsuri concrete de sprijin în acest sens. Ne dorim ca tinerii să se formeze, să muncească și să aducă plus-valoare pentru ei și pentru societate aici, acasă.
În egală măsură ne dorim să revină în țară cât mai mulți dintre tinerii români plecați la muncă peste hotare. Asigurăm și servicii de consiliere profesională și de profilare, de formare profesională, dar și de evaluare și recunoaștere a competențelor profesionale obținute”, a declarat Simona Bucura Oprescu, ministru al Muncii și Solidarității Sociale.