Life

Locul de muncă plătit cu peste 100 de lei pe oră. Nu e nevoie de studii superioare. Se lucrează în ture și la temperaturi mai joase

Locul de muncă unde poți câștiga o mică avere în fiecare lună. Condițiile nu sunt grele, iar beneficiile sunt pe măsură.
18.05.2024 | 12:40
Locul de munca platit cu peste 100 de lei pe ora Nu e nevoie de studii superioare Se lucreaza in ture si la temperaturi mai joase
Locul de muncă bine plătit unde nu ai nevoie de studii superioare. Sursa foto: Inquam Photos/ Octav Ganea, Freepik
ADVERTISEMENT

Românii dornici de muncă au o mulțime de variante de unde pot alege. În plus, cei care sunt dispuși să facă anumite sacrificii, precum relocarea într-o altă țară, pot ajunge să câștige mulți bani pe lună.

Locul de muncă unde poți câștiga o mică avere în fiecare lună

De ani buni, piața internațională a locurilor de muncă reprezintă o variantă mult mai bună pentru anumiți români. Milioane de români muncesc în străinătate și, deși condițiile și ritmul de muncă nu sunt ușoare, salariul merită din plin.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, din ce în ce mai multe țări caută personal din România dornic de muncă. Potrivit platformelor de anunțuri, o companie din Finlanda pune la dispoziția românilor locuri de muncă.

Este vorba despre o fabrică din Finlanda care este în căutare de măcelari și tăietori de carne cu experiență. Inițial, contractul de muncă se va încheia pe o perioadă de patru luni. Dacă lucrurile decurg bine, se poate ajunge la extinderea sa, iar locul de muncă se va muta la o altă companie.

ADVERTISEMENT

Cei care vor să aplice la un astfel de job, trebuie să îndeplinească anumite condiții. Prima și cea mai importantă este cea legată de experiență. Angajatorul vrea ca viitorii angajați să aibă doi ani experiență ca tăietori de carne sau măcelari.

De asemenea, este foarte important să cunoască limba engleză la nivel comunicativ și să aibă o condiție fizică bună. Cei care aplică la acest loc de muncă trebuie să fie dispuși să lucreze la temperaturi scăzute de 4 grade Celsius și să aibă disponibilitate pentru munca în schimburi.

ADVERTISEMENT

Ce salariu are un măcelar sau un tăietor de carne în Finlanda

După lista cu cerințe, angajatorul a publicat și lista cu beneficii. În primul rând, este important de precizat că jobul este unul cu normă întreagă și se lucrează 175 de ore pe lună. La cerere, se pot efectua și ore suplimentare.

În ceea ce privește salariul, acesta diferă în funcție de poziția ocupată. Măcelarii primesc 30 de euro/ oră, în timp ce tăietorii de carne primesc 25 de euro/ oră. La acest salariu se mai adaugă și bonusuri de producție, dar și plata pentru orele suplimentare.

ADVERTISEMENT

Plata salariilor se va face la fiecare două săptămâni. Angajatorul își asumă sarcina de a plăti asigurarea medicală, însă numai după ce va trece o lună de la angajare. De asemenea, angajatorul garantează condiții optime de muncă, într-un mediu multicultural.

Românii care vor să aplice la acest loc de muncă nu trebuie să își facă griji în ceea ce privește cazarea. Angajatorul oferă suport în găsirea unui loc de cazare, iar cei care optează pentru cazarea oferă de companie, plătesc 240 de euro pentru o cameră dublă.

ADVERTISEMENT
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost...
Iubita lui Cristiano Ronaldo a întors toate capetele la Dortmund! Cum a fost surprinsă în tribune la Turcia - Portugalia
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur...
Cât a ajuns să-i coste pe români o masă bună în Grecia. „Sigur că e mai ieftin decât pe litoralul nostru”
Tremură Dan Șucu din cauza turcilor, care i-ar putea băga afacerile în faliment! Imperiul patronul Rapidului se clatină!
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de...
Jumătate de țară intră de la ora 14.00 sub avertizare cod galben de ploi torențiale şi vijelii. În București și alte zone urmează două zile caniculare
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit...
Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, alături de fraţii Tate: A venit să îi impresioneze! Dezvăluire şoc: Voia să fie soţie
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată...
Wow, ce soție sexy are Edi Iordănescu! Arabella a fost fotomodel și arată impecabil după 3 nașteri! FOTO
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de...
Românii care vor beneficia de TREI MAJORĂRI ale pensiilor. Daniel Baciu, explicaţii de ultimă oră
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului...
Ce e declarat Edi Iordănescu după înfrângerea României cu Belgia :„E momentul adevărului pentru toată lumea…”
România, amenințată de mari inundații. Este alertă națională
România, amenințată de mari inundații. Este alertă națională
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care...
UPS! Cu ce milionar celebru l-a înlocuit BABS pe Dorian Popa., Imaginile care spun totul
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au...
LIVETEXT România – Belgia 0-2. Grupă de infarct pentru „tricolori”. Toate echipele au câte trei puncte. Ultima etapă va fi decisivă
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile...
Cum era să mergi la mare pe vremea lui Ceaușescu. Care erau stațiunile de lux