Life

Locul de muncă unde poți câștiga 100.000 de dolari pe an. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care vor să primească un asemenea salariu

Locul de muncă unde ți se oferă un salariu regesc în fiecare an. Ce condiții are angajatorul pentru candidații care aspiră la un asemenea job.
24.05.2024 | 00:20
Locul de munca unde poti castiga 100000 de dolari pe an Ce conditii trebuie sa indeplineasca cei care vor sa primeasca un asemenea salariu
Locul de muncă unde poți câștiga o avere în fiecare an. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Cine a spus că pentru a primi bani „frumoși” în fiecare lună trebuie să muncești mult? Există un loc de muncă unde angajații primesc anual 100.000 de dolari, iar efortul depus nu este deloc mare. Ba chiar, unii dintre ei se simt ca în vacanță.

Locul de muncă unde poți câștiga o mică avere în fiecare lună

Se spune că dacă faci ceea ce îți place, nu simți că muncești o zi în viața ta. Ei bine, există și oameni care nu fac ceea ce le place, dar care sunt plătiți cu mici averi. Ba mai mult, locul de muncă este atât de relaxant, încât fiecare zi seamănă cu un concediu.

ADVERTISEMENT

Deși pare mai degrabă un scenariu utopic, acest loc de muncă există în realitate. Cei care vor să câștige anual 100.000 de dolari, trebuie doar să aplice pentru jobul listat de Swimply.

Swimply este o platformă special creată pentru persoanele care vor să închirieze piscine, terase, terenuri de tenis sau saune. În schimbul salariului oferit, viitorii angajați trebuie să facă un singur lucru.

ADVERTISEMENT

Swimply caută personal care să ocupe poziția de ”Chief Pools Officer”. Ce înseamnă asta, mai exact? Adică, o persoană care să evalueze și să recenzeze tot ceea ce se închiriază prin Swimply.

Ce calități trebuie să aibă candidații care își doresc un astfel de job

Cu alte cuvinte, viitorii angajați trebuie să fie familiarizați cu tot ceea ce ține de social media. Dacă se pricep și la realizarea unor recenzii video despre piscine, este cu atât mai bine.

ADVERTISEMENT

Surprinzător sau nu, pentru un asemenea salariu, condițiile nu sunt deloc greu de îndeplinit. Ba chiar sunt minime, comparativ cu alte locuri de muncă mult mai prost plătite.

Cei care vor să aplice la acest job, trebuie să îndeplinească trei condiții esențiale. Abia după ce au trecut de acest pas sunt considerați admiși la interviul de angajare.

ADVERTISEMENT

În primul rând, viitorii angajați trebuie să aibă peste 18 ani. În al doilea rând, trebuie să rezerve o piscină folosind serviciile Swimply.

Ultima condiție de pe listă este și cea care necesită cea mai multă atenție. Și anume, candidații pentru poziția de ”Chiefs Pools Officer” trebuie să realizeze o recenzie video pe care să o trimită companiei până pe 15 iunie.

Swimply a garantat că persoana norocoasă care va trece de interviu va avea parte de un loc de muncă la care mulți visează. Nu doar banii mulți reprezintă un avantaj, ci și experiența de a lucra într-un mediu atât de dinamic.

ADVERTISEMENT