Life

Locul de pe litoralul românesc unde te poți caza cu doar 30 de lei pe zi. Atmosferă de vis: plajă curată, apă limpede

Există un loc pe litoralul românesc unde poți să stai cu doar 30 de lei pe zi. Ai parte de multe condiții și, dacă ții mai mult la buget decât la o cazare de lux, poți opta pentru această variantă.
24.07.2022 | 11:11
Locul de pe litoralul romanesc unde te poti caza cu doar 30 de lei pe zi Atmosfera de vis plaja curata apa limpede
Unde te poți caza la mare cu 30 de lei. Foto: Colaj Fanatik / Facebook și Observator
ADVERTISEMENT

Există un loc în România, pe plajă, unde te poți caza cu doar 30 de lei. Iată unde poți sta de acești bani și ce facilități ai la dispoziție.

Unde te poți caza la mare pe litoralul românesc cu 30 de lei

Dacă nu ai prea multe pretenții în ceea ce privește cazarea sau pur și simplu vrei să te bucuri de distracție fără a plăti prețuri exorbitante, atunci ar fi o idee să iei în calcul să stai la cort.

ADVERTISEMENT

Una dintre plajele din România unde se poate face acest lucru este la Corbu, unde există o zonă special amenajată pentru turiștii care vor o altfel de experiență la malul mării.

Trebuie să iei în considerare și faptul că plaja nu este deloc amenajată, așa că trebuie să te ocupi singur de propriul confort. Un plus, însă, este acela că plaja este liberă.

ADVERTISEMENT

Desigur, și costul redus este un alt beneficiu, pentru că turiștii români care vin în vacanță aici scot doar 30 de lei pe noapte din buzunar.

“Avem Pielile Roşii, Focul viu, Valurile mării, Apă dulce, Pădurea Neagră, Săgeată Iute”, a explicat Claudia Dumitru, administratorul de camping.

ADVERTISEMENT

Ce facilități au corturile pentru care plătești doar 30 de lei

Corturile au duș, toalete și chiar un frigider, perfect pentru zilele toride de vară, mai ales când este un cod roșu de caniculă.

“Fiecare are o tematică specială, inspirată din cultura amerindiană. O mică terasă în faţă, grup sanitar, duş, venilator, un frigider”, arată Ionuț Bulgaru, administrator camping.

ADVERTISEMENT

Turiștii care au venit aici au fost încântați de ceea ce au văzut și unii chiar au spus că vor reveni aici, pe plaja Corbu, și în alți ani.

“Îmi place. Sunt încântată. Şi chiar o să mai venim. Vă spun sincer”, a declarat o turistă pentru Observator.

Poți veni pe plaja Corbu cu rulota, cu cortul sau te poți caza în campingul tematic menționat mai sus.

Este vorba despre 12 corturi puse la dispoziția turiștilor, amplasate la doar 130 de metri de mare.

ADVERTISEMENT