Life

Locul de poveste din România în care Mirela Vaida a ajuns pentru prima oară: „Spre rușinea mea”

Mirela Vaida a pornit într-o escapadă cu familia prin România. Vedeta a ajuns în acest weekend într-unul din cele mai frumoase locuri de la noi, pentru prima oară în viața ei.
30.07.2022 | 12:33
Locul de poveste din Romania in care Mirela Vaida a ajuns pentru prima oara Spre rusinea mea
Mirela Vaida, cântăreață și prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mirela Vaida a început să hoinărească pe meleagurile patriei împreună cu familia! Prezentatoarea emisiunii Acces direct de la Antena Stars a ajuns într-un loc fabulos, pentru prima oară în viața ei.

Mirela Vaida, pentru întâia oară în Delta Dunării

Vedeta de la Antenă a postat un mesaj despre magia destinației în care a ajuns abia acum, deși a avut ocazia de-a lungul vieții să călătorească suficient. Spre ”rușinea” ei, Mirela nu a văzut niciodată Delta Dunării până acum.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică folclorică și de petrecere a descris experiența pe care o trăiește în Deltă, cu bune și cu rele. Vedeta a zis că s-a ferit mereu să meargă acolo din cauza drumului prost care leagă Constanța de județul Tulcea.

S-a încumetat în cele din urmă… Și, cu peripețiile de rigoare, și-a îndeplinit visul. Folclorista a spus că a meritat să meargă pe șoseaua anevoioasă. Atunci când a ajuns în Deltă și-a schimbat complet starea.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mirela Vaida (@mirelavaida)

„Delta e fascinantă, sălbatică, unică”

În opinia realizatoarei de televiziune, Delta Dunării ar merita să fie în topul celor mai frumoase destinații din Europa. Peisajele din Deltă au uimit-o atât de mult încât Mirela e un pic supărată că acestui loc de la noi nu i se acordă atenția cuvenită.

„Spre rușinea mea, mi-au trebuit 40 de ani să ajung în Delta Dunării! Mereu mi s-a părut un drum greu, complicat (ceea ce e adevărat, căci din Constanța până în Tulcea sau în Murighiol se merge pe o șosea mică, strâmtă, anevoioasă, cu multe accidente în sezon). Dincolo de asta, peisajul pe care-l descoperi merită tot efortul!

ADVERTISEMENT

România, chiar dacă n-ar avea nimic altceva de arătat… Să aibă doar Delta Dunării, și tot ar merita să fie în top 3 destinații turistice la nivel european și mondial!

Din păcate, nu e vina ei.. Delta este fascinantă. E sălbatică, primitoare, fermecătoare, autentică, UNICĂ”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mers cu copiii în acest loc și a postat și câteva fotografii care însoțesc textul ei de pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT