Life

Locul de poveste din România unde a mers în vacanță Anca Serea. După ce ajungi aici, nu te mai gândești la stațiunile din Elveția

Anca Serea și-a făcut bagajele și a plecat într-o călătorie de unde, cu siguranță, se va întoarce cu foarte multe amintiri frumoase. În ce zonă din România a ajuns.
28.07.2022 | 00:19
Locul de poveste din Romania unde a mers in vacanta Anca Serea Dupa ce ajungi aici nu te mai gandesti la statiunile din Elvetia
Anca Serea, călătorie într-o zonă pitorească din România. Unde a ajuns vedeta. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta a ales un loc de poveste din țara noastră cu piesaje frumoase, aer curat și cu multă tradiție și cultură. După ce te cazezi aici, uiți de stațiunile din Elveția, lucru pe care probabil și l-a spus și prezentatoarea TV.

Anca Serea, călătorie într-un loc superb din România. Unde a ajuns vedeta

Anca Serea a ales să facă o călătorie pitorească în România. Este vorba de locul în care a copilărit partenerul de viață, artistul Adrian Sînă. Cei doi au plecat însoțiți de cei patru copii pe care-i au împreună.

ADVERTISEMENT

Tihău este localitatea în care s-a născut și a crescut cântărețul. Satul din județul Sălaj i-a trezit foarte multe amintiri muzicianului, care i-a dus pe cei mici inclusiv la maternitatea din zonă și la dispensarul unde mergea când era mic.

În plus, prezentatoarea de la Prima TV și familia au realizat o ședință foto în costume populare din zona respectivă. Imaginile au fost realizate în Maramureșul istoric, hainele având o poveste impresionantă în spate.

ADVERTISEMENT

„Am ajuns în Tihău, locul în care am copilărit, unde mi-am petrecut fiecare vacanță din copilăria mea. Am niște amintiri foarte frumoase.

Astăzi, mâine și pentru următoarele trei zile vom vizita Sălajul și Maramureșul împreună cu copiii. Suntem foarte nerăbdători … mă rog, mai mult eu. 

ADVERTISEMENT

Visez de mult la cadrul acesta… Azi a fost una din cele mai frumoase zile de vacanță… petrecuta in Maramuresul istoric. Costumul meu si al Ancăi au 60 de ani si au aparținut părinților Irinei când s-au căsătorit”, a declarat Adrian Sînă pe pagina de Instagram.

Anca Serea, vacanță de poveste în Maramureș

Anca Serea a rămas impresionată de locurile din Maramureș, care pot concura cu mare succes piesajelor din Elveția. Moderatoarea TV se bucură de o vacanță de poveste în locurile în care Adrian Sînă și-a petrecut fiecare vacanță de vară.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și cei patru mici s-au cazat ulterior în Baia Mare, de unde toată noaptea au auzit clopotele de la Turnul lui Ștefan. Acesta este situat între străzile Crișan și 1 Mai, construcția sa fiind finalizată sub domnia lui Matia Corvinul, în anul 1468.

Și acesta nu este singurul loc vizitat de vedetă, care a profitat de recomandările primite de la urmăritori și a ajuns la Păstrăvăria Alex, care are o poveste unică. Colțul de rai din Maramureș a fost pe placul Ancăi Serea.

ADVERTISEMENT