Life

Locul de vis unde se căsătoresc Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. „Mai frumos de atât nu se poate”

Locul de vis unde se vor face nunta Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Viitoarea mireasă este cu adevărat cucerită de acesta!
22.03.2023 | 18:31
Locul de vis unde se casatoresc Gabriela Prisacariu si Dani Otil Mai frumos de atat nu se poate
Unde se căsătoresc Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Este de vis. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Locul de vis unde se căsătoresc Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Cei doi au ales locația pentru evenimentul care va avea loc în această vară.

Unde se căsătoresc Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil. Este de vis

Gabriela Prisăcariu a fost cea care a dat mai multe detalii despre acest lucru. Soția lui Dani Oțil a vorbit pe rețelele de socializare despre faptul că a găsit locul de vis unde se va căsători cu cel care îi este deja soț în acte.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a spus că locul este una superb și chiar au făcut un sacrificiu pentru a se putea căsători religios aici. Astfel, Dani Oțil și Gabriela Prisăcaru și-au schimbat data inițială a nunții pentru a putea să se căsătorească în acest loc pe care s-au îndrăgostit.

Soția lui Dani Oțil a spus că au văzut mai multe restaurante din București, dar niciunul nu le-a fost pe plac. În schimb, cea pe care au găsit-o acum este perfectă, mai ales pentru că ei și-au dorit neapărat să aibă o nuntă în aer liber.

ADVERTISEMENT

„Vara asta am decis să facem cununia religioasă și după o petrecere. Nu îi spunem nuntă, deși o să fie o nuntă. Am găsit și locația, este superbă.

Aici se căsătoresc Dani Oțil și Gabriela
Aici se căsătoresc Dani Oțil și Gabriela. Foto Colaj Fanatik / Instagram

Ne-am schimbat chiar și data pentru că locația nu era disponibilă când voiam noi. Noi am vrut neapărat în aer liber”, a spus Gabriela Prisăcariu.

ADVERTISEMENT

Localul care a cucerit-o pe Gabriela Prisăcariu. Aici are loc nunta cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu este cu adevărat îndrăgostită de acest local din Buftea, care se află la marginea unui lac și are și o piscină. Nunta va avea loc în aer liber, chiar în acest decor de vis.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil au degustat și meniul pus la dispoziție de această locație, iar matinalul glumea că a avut asigurată fiecare masă de prânz pentru că au vizitat extrem de multe localuri.

ADVERTISEMENT
Locul de vis unde se căsătoresc Dani Oțil și Gabriela
Locul de vis unde se căsătoresc Dani Oțil și Gabriela. Foto Facebook

”Deci locația asta nu are nevoie de descriere. Noi am ales-o pentru că este absolut superbă, o să facem aici pe piscină, frumos afară, iar în față avem lacul.

Mai frumos de atât nu se poate. Au mai multe locații în funcție de numărul de invitați, de tot. Oamenii ăștia chiar s-au gândit la tot.”, a spus Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT