News

Locul din România care arată exact ca în Maldive. Cazarea se face în căsuțe plutitoare

Singurul sat de vacanță din România care arată la fel ca în Maldive. Cât costă să te cazezi în căsuțele plutitoare
10.09.2022 | 12:09
Locul din Romania care arata exact ca in Maldive Cazarea se face in casute plutitoare
Locul din România care arată exact ca în Maldive și unde te poți caza în căsuțe plutitoare. Sursa foto - tripadvisor
ADVERTISEMENT

Chiar dacă vara e pe terminate și lumea s-a orientat deja către drumuri pe munte, FANATIK îți propune un loc senzațional, unul în care o să te simți exact ca în Maldive. Culmea, nu trebuie să mergi în destinații exotice.

Căsuțe plutitoare, la fel ca în Maldive, dar în România

Vorbim despre un loc care a început să scrie istorie în România, și anume, Delta Siretului, una din ce în ce mai promovată și căutată de turiști.

ADVERTISEMENT

Ca să ajungi aici, mai exact la celebrele căsuțe plutitoare ale complexului Zaga Zaga, trebuie să te deplasezi în localitatea Doaga din judetul Vrancea. În total, sunt aproximativ 45 de kilometri depărtare de Focsani.

Atenție mare pentru că accesul se face din drumul E581/DN24. Trebuie să ai în vedere că fix înainte de podul peste Siret se face o străduță la dreapta. Și, surpriză, n-ai decât trei ore de condus din București.

ADVERTISEMENT

După ce ai ajuns aici tot ce ai de făcut este să te lași răsfățat de minunile naturii, dar și de ce a reușit omul să construiască. Posibilitățile de cazare sunt diverse fiind disponibile trei tipuri. În primul rând există bungalow, apoi îndelung căutatele căsuțe plutitoare și iurte.

Ca să fie totul perfect există și o cherhana, una la care oamenii care merg în complex apelează. Evident, discutăm despre pește, mult pește, având în vedere că suntem totuși lângă și chiar pe o apă.

ADVERTISEMENT

Pasionații de pescuit trebuie să știe însă că nu tot ce zboară se și mănâncă. Da, este posibil să pescuiți, dar totul se desfășoară în sistemul catch and release, indiferent de tipul peștelui sau mărime.

Există și un parc de aventură, unul pe care cei mici îl îndrăgesc, dar, în mod categoric, vedetele par a fi căsuțele plutitoare. Prețul pentru o noapte diferă, în funcție de perioadă, dar pleacă de pe la 350 de lei și poate să ajungă și până la 500 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, căutată este și căsuța de pe insulă, una care are un cost de 2400 de lei pe noapte.

ADVERTISEMENT