News

Locul din România care i-a lăsat fără cuvinte pe străini: “Rămâi, pur și simplu, uimit”

Un loc din România i-a lăsat fără cuvinte pe turiștii străini. Aceștia au devenit din ce în ce mai interesați de frumusețile din țara noastră.
17.04.2023 | 08:40
Locul din Romania care ia lasat fara cuvinte pe straini Ramai pur si simplu uimit
Locul din România care i-a lăsat fără cuvinte pe străini. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România are numeroase obiective turistice. Pe unele dintre ele nici măcar românii nu le știu, însă iată că străinii au ales să exploreze țara noastră. Se pare că aceștia au fost profund impresionați de anumite locuri de vis.

Locul din România care le-a tăiat respirația străinilor

Nu de puține ori, străinii ajung să laude frumusețile pe care România le are. Așa s-a întâmplat și de această dată când mai mulți spanioli au decis să descopere o anumită zonă din țară. Și au fost cu adevărat surprinși de ceea ce au putut să găsească.

ADVERTISEMENT

Mai mulți turiști din Spania au venit în România și au ales să viziteze Bucovina. Menționăm că această zonă este vizită de destul de des de străini. Aceasta ascunde numeroase tradiții și obiceiuri. Mai mult de atât, cei care ajung aici în zilele de sărbătoare au parte de adevărate surprize.

Dincolo de peisajele spectaculoase, în Bucovina sunt urmate numeroase tradiții. De asemenea, există și petreceri organizate, cum ar fi cele care au avut loc de Paște. Să nu uităm și că o mare parte din mănăstirile din Bucovina sunt incluse în patrimoniul UNESCO.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce i-a impresionat atât de mult pe turiștii din Spania? Aceștia au mers la Mănăstirea Humorului, însă au vizitat și alte mănăstiri din zonă care le-au tăiat respirația. Aceștia nu doar că s-au declarat încântați de ce au văzut în România, dar și uimiți.

Ce au spus turiștii străini despre mănăstirile din Bucovina

De asemena, turiștii spanioli spun că nici măcar nu își găsesc cuvintele pentru a descrie ce simt. Aceștia au numit locurile din Bucovina ca fiind perfecte și totodată s-au declarat fascinați de ceea ce au putut să vadă.

ADVERTISEMENT

”Locul ăsta e foarte interesant, nu pot explica în cuvinte, are ceva special – manăstirea, cultura, totul. Este perfect aici! Când ajungi aici rămâi, pur și simplu, uimit! Mergi dintr-o zonă în alta și ești fascinat de frumuseţea locurilor” au fost câteva declarații ale turiștilor spanioli, conform Stirile ProTV.

Să nu uităm că în perioada sărbătorilor pascale, zona Bucovinei a fost luată cu asalt de turiști. Hotelierii au avut un grad de ocupare de 85%, deci muncă mai multă. Dincolo de cazare, numeroși turiști au vrut să se bucure și de preparatele tradiționale din zonă.

ADVERTISEMENT

Iar acest loc din România nu este singurul. Există numeroase locații în țara noastră despre care au auzit turiștii străini. Există un loc spre exemplu despre care se spune că poate să îndeplinească și dorințe, iar nu puțini sunt cei care aleg să meargă acolo. 

ADVERTISEMENT
Tags: