Life

Locul din România de care s-a îndrăgostit o italiancă. A lăsat totul în urmă și s-a mutat aici

Un loc din România a făcut-o pe o italiancă să se îndrăgostească iremediabil. A lăsat totul în urmă și s-a mutat aici definitiv.
11.06.2023 | 19:29
Locul din Romania de care sa indragostit o italianca A lasat totul in urma si sa mutat aici
Locul din România de care s-a îndrăgostit o italiancă. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România are și ea locurile ei superbe. Iată însă că o italiancă a reușit să rămână profund surprinsă de o anumită zonă din țară. A vizitat-o prima oară, iar mai apoi a decis să se mute definitiv aici.

Locul din România de care s-a îndrăgostit o italiancă

Nu puține sunt cazurile în care anumiți turiști străini ajung să fie uimiți de frumusețile pe care România le are. Au fost și cazuri în care anumite persoane au început o nouă viață la noi în țară, în timp ce alții aleg să o viziteze anual.

ADVERTISEMENT

Pentru Deborah Faoro, o italiancă din Vigevano însă, România este mai mult decât o casă. În urmă cu 14 ani, aceasta a ajuns pentru prima oară în țara noastră. A fost atât de impresionată de ce a văzut aici în 2009, încât a decis să lase totul în urmă.

Orașul Sibiu a fost cel care a făcut-o să își schimbe viața. Italianca, care acum are 32 de ani, s-a înscris la Facultatea de Economie și Comerț la Sibiu. De asemena, aceasta a mai studiat în paralel și Facultatea de Istorie cu specializare în Etnologie la Cluj.

ADVERTISEMENT

Drumul ei avea însă să fie cu totul altul. Tânăra, care acum locuiește în Sibiu, este dresor de câini. Era pasionată de animalele de companie și iată că visul ei avea să devină realitate în România, ani mai târziu.

Și-a dezvoltat și mai multe pasiuni între timp și recunoaște că între ea și România a fost dragoste la prima vedere. „M-am îndrăgostit de toate cutumele românești. Mă duceam la șezătoare în Avrig, am învățat strigături, cântece și am început să cumpăr port avrigean.

ADVERTISEMENT

Îmi amintesc că am refăcut un soi de nuntă, m-au îmbrăcat în mireasă, mi-au cântat. Mi-a plăcut foarte mult toată ideea asta de obiceiuri, am vrut să învăț mai mult și atunci m-am înscris la facultatea de Etnologie, la Cluj”, a declarat Deborah Faoro, potrivit Antena 3.

Ce planuri are tânăra

Italianca are însă planuri mai mari de atât. Aceasta își dorește să pună bazele unui centru de formare pentru tinerii dresori. Își iubește enorm meseria și de asemenea, este o persoană cât se poate de activă.

ADVERTISEMENT

Zona o ajută și ea, după cum povestește italianca. Aceasta adoră să meargă pe munte pe jos și de asemenea, merge și cu bicicleta. Totodată, petrece timp în natură cu cei doi câini ai săi, iar în timpul liber mai cântă la chitară.

Italianca scrie și o carte de dresaj și spune că este mai mult decât încântată de ceea ce trăiește de când a ajuns în România. ”Cu iubire te naști în inimă. În timp poți să o dezvolți sau să o suprimi.”, a mai completat ea, vorbind despre activitatea ei cu animale.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu,...
Ce a ținut neapărat să îi transmită Irina Columbeanu tatălui ei, Irinel Columbeanu, după ce a venit în România să îl vadă!
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Loredana se retrage. Toată lumea a rămas mască
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români