Life

Locul din România în care te poți distra chiar şi în luna octombrie. Cazare în căsuţe pe apă la prețuri mai mult decât decente, pescuit și aer curat la nici trei ore de București

Locul din România în care te poți distra chiar şi în luna octombrie. Aici te așteaptă o cazare rustică, dar și multe activități în aer liber. Cât costă cazarea?
25.09.2022 | 12:30
Locul din Romania in care te poti distra chiar si in luna octombrie Cazare in casute pe apa la preturi mai mult decat decente pescuit si aer curat la nici trei ore de Bucuresti
Păstrăvăria Zăvoi, cât costă cazarea în octomrbie. foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

În județul Argeș există un loc unde oamenii pot merge în vacanță, chiar și toamna. Este vorba despre Păstrăvăria Zăvoi, unde există inclusiv locuri de cazare.

Unde te poți distra în octombrie la noi în țară

Un lucru foarte bun în ceea ce privește această destinație de vacanță eligibilă chiar și pe timp mai răcoros, ea fiind la mai puțin de trei ore de Capitală cu mașina.

ADVERTISEMENT

Păstrăvăria este la 40 de kilometri de Râmnicu Vâlcea, în comuna Valea Danului. Se oferă inclusiv cazare și nu este nelipsit nici Wifi-ul.

Turiștii au băi private și pot face un grătar în cadrul proprietății, unitatea fiind dotată cu unul pentru iubitorii de mititei.

ADVERTISEMENT

Cazarea se face în căsuțele de pe malul lacului și inclusiv cei care au copii pot veni aici, după cum stau mărturiile celor care au petrecut deja o noapte aici sau chiar mai multe.

Nu există încălzire în aceste căbănuțe, astfel că cei sensibili la frig trebuie să fie avertizați. Totuși, turiștii spun că în plapumă nu le-a fost frig nici la temperaturile de sub zero grade de afară.

ADVERTISEMENT

De asemenea, unitatea oferă și calorifere electrice, așa că problema frigului ar fi rezolvată cu ajutorul acestora.

Ce atracții există aici. Care este prețul pentru o noapte de cazare

Cei care doresc să facă acest lucru, pot să pescuiască în această vacanță, lacul fiind aproape de ei.

ADVERTISEMENT

Există și un restaurant aici, cu mâncare bună, iar cei care vor să plece cu bicicleta au la dispoziție un traseu de ciclism.

Prețul de cazare pentru o noapte, pentru doi adulți, este între 200 și 300 de lei, în funcție de ziua aleasă pentru vacanță.

Există și un loc de joacă pentru copii, iar cele câteva căsuțe unde turiștii se pot caza au în fața lor locuri de luat masa.

Aici se poate veni și cu cortul sau rulota și există multe activități în aer liber.

„Locație superbă, foarte bune îngrijită, se poate veni cu cortul sau cu rulotă, căsuțele unde am fost cazați sunt minunate, curate, îngrijite, un loc în care toți membrii familiei se pot delecta cu activități pe placul lor: pe lac se pot face plimbări cu hidrobicicletă, în parc sunt hamace, tiroliene, trambulină, darts, o mini fermă de animale, se poate pescui și cumpăra peste, este amenajat loc de grătar și o bucătărie unde se poate găti”, a fost impresia unui român care s-a cazat aici și a scris totul pe booking.com.

Există inclusiv o tiroliană care îi poate amuza pe cei mici, dar și animale drăgălașe cu care se pot juca, printre care și iepuri, iar rațele stau mai mereu pe lac.

ADVERTISEMENT