Life

Locul din România unde se întâmplă adevărate minuni. Milioane de oameni ajung aici ca să își îndeplinească dorințele

Locul din România unde se întâmplă minuni pe care nimeni nu le poate explica. Oamenii vin aici cu speranța de a-și îndeplini dorințele și de a cere ajutor divin.
31.05.2024 | 18:44
Locul din Romania unde se intampla adevarate minuni Milioane de oameni ajung aici ca sa isi indeplineasca dorintele
Locul din România unde se întâmplă adevărate minuni: Mănăstirea Prislop. Foto: Romaniainfomagazin.ro
ADVERTISEMENT

Locul din România unde au loc minuni spectaculoase. Mulți oameni vin să se roage, sperând la ajutor divin și la vindecări miraculoase.

Locul din România unde se întâmplă adevărate minuni

Mormântul Părintelui Arsenie Boca de la Mănăstirea Prislop a devenit un loc de pelerinaj, atrăgând zilnic sute de credincioși. Se spune că aici au loc miracole și vindecări.

ADVERTISEMENT

În cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”, călugării descriu minunile pe care le-ar fi săvârșit Părintele în timpul vieții sale, dar și după moarte.

O minune săvârșită de duhovnic a fost vindecarea unui om orb, după cum relatează cei de la evz.ro. După ce s-a spovedit și împărtășit la Părintele Arsenie Boca, omul și-a recăpatat complet vederea. Când să iasă din biserică, oamenii din jur au vrut să-i ofere o mână de ajutor, iar acesta a strigat ”mai, frăților, eu văs”.

ADVERTISEMENT

Părintele a vindecat și un om paralizat. El a fost adus cu o căruță la biserică, dar Duhovnicul i-ar fi spus să coboare singur din căruță. Printr-o minune, omul a reușit și din acel moment, a început să umble pe cont propriu.

O altă minune realizată de acesta prin rugăciune a fost să aducerea ploi. Într-un sat din Sâmbăta de Sus era secetă de multe vreme. După ce mai mulți preoți l-au chemat pe Arsenie Boca și s-au rugat împreună, se spune că, în timpul călătoriei sale de la mănăstire, ploaia a început să cadă în toate locurile pe unde a trecut părintele.

ADVERTISEMENT

Chiar și după moarte, părintele continua să facă minuni. Tocmai de aceea, sute de români vin să se roage la mormântul lui ca să-i ajute cu tot felul de probleme. Se spune că Părintele a lăsat în loc de testament următorul mesaj:

„Eu acum nu vă pot ajuta, dar dacă am să plec de aici să ştiţi că v-ajut, numai să veniţi la mine! Pentru cel ce varsă o lacrimă la mormântul meu, eu mă voi ruga la Dumnezeu!”

ADVERTISEMENT

Un alt caz este cel al unei femei care s-a rugat din inimă la mormânt pentru mama ei bolnavă de cancer. Aceasta primise un diagnostic de la medici că are cancer în proporție de 99%. Dupăce fata a plecat de la Mănăstirea Prislop, mama ei s-a vindecat în mod miraculos. Rezultatul analizelor spunea că tumorile sunt benigne.

ADVERTISEMENT