Life

Locul din România unde te simți ca în Bali. Peisajele sunt unice, condițiile de lux, cazare ieftină, cu puțin peste 100 de lei pe noapte

Locul din România unde te simți ca în Bali. Peisajele sunt unice, iar cazarea nu este deloc scumpă. Poți plăti peste 100 de lei pe noapte sau chiar mai puțin!
27.05.2023 | 11:22
Locul din Romania unde te simti ca in Bali Peisajele sunt unice conditiile de lux cazare ieftina cu putin peste 100 de lei pe noapte
Locul din România unde te simți ca în Bali. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Locul din România unde te simți ca în Bali. Aici peisajele sunt unele unice și te pot bucura de condiții de cazare de lux. Un alt lucru foarte bun este că poți plăti puțin mai mult de 100 de lei pe noapte pentru a sta aici.

Locul din România unde te simți ca în Bali

Singurul loc din România unde poți să te simți ca în Bali este Cabana Bârlogu. Aceasta se află la doar 30 de minute de Cluj Napoca și este situată în  Someșu Rece, Gilău.

ADVERTISEMENT

Cabana are o piscină tip infinity care este încălzită tot timpul anului. Dar priveliștea este cea care îi face pe oameni să vină aici an de an pentru că este una similară cu cea din Bali. Muntele și apa pare că se contopesc întocmai ca în destinația de vacanță de lux Bali.

Site-urile de profil arată că se poate închiria toată cabana pentru 3500 de lei pe noapte. Dacă facem un calcul atunci ar veni 116 de lei de persoană pe noapte.

ADVERTISEMENT

Locul unde te simți ca în Bali are condiții de lux. Sunt 10 camere care pot fi închiriate și 16 paturi. De asemenea, aici există și un cuptor cu pizza și un loc pentru grătar.

Cabana Bârlogu, Bali de România

Cabana Bârlogu este foarte faimoasă și pe rețelele de socializare, pentru că este locul din România unde te simți ca în Bali. Sunt peste 60.000 de oameni care urmăresc acest obiectiv turistic similar cu Bali. Camerele sunt disponibile spre închiriere și pe celebrul Airbnb.

ADVERTISEMENT

Aici este disponibilă și o cadă cu hidromasaj și există inclusiv sejururi all inclusive. Pot fi organizate inclusiv petreceri aniversare sau alte evenimente.

Pentru weekenduri există preferința ca întreaga cabană să fie închiriată, iar pentru două nopți prețul este de 800 de euro.

„Sunt disponibile opțiuni all-inclusive. Weekend-urile sunt de obicei ocupate și preferăm să închiriem întregul loc (3 zile, 2 nopți) pentru 800 de euro. Perfect pentru petreceri aniversare și alte evenimente speciale.

ADVERTISEMENT

Piscina infinită încălzită, cadă cu hidromasaj, cuptor de pizza și grătar sunt disponibile la fața locului. Casa poate găzdui până la 30 de persoane”, se arată pe site-urile specializate.

Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o...
Şi-au dus fetiţa de 11 luni la un spital din Iaşi pentru o răceală. Când au consultat-o, medicii au decis să sune imediat la poliţie
Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut...
Ce a spus Buzatu după ce a luat geanta plină cu bani. „Sărut mâna, Emil. Încă o dată îți mulțumesc, că eram pe drojdie!”
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui”...
FOTO Schimbarea de look a lui Ianis Hagi. Cum se poartă fiul ”Regelui” în actualul sezon
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum...
Ce s-a întâmplat cu fratele lui Michael Schumacher, după teribilul accident. Abia acum s-a aflat, după 10 ani de chin
Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka la București: „Sunt foarte buni, dar...
Cât câștigă un bucătar din Sri Lanka la București: „Sunt foarte buni, dar dificili“. Ce sumă încasează lunar
DOLIU IMENS în România: ANDREEA MARIN...
DOLIU IMENS în România: ANDREEA MARIN...
Pățania unui bucureștean care ajunge la Chișinău prima oară: „Ca prostul, am întrebat...
Pățania unui bucureștean care ajunge la Chișinău prima oară: „Ca prostul, am întrebat dacă pot să plătesc cu cardul”
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele...
Ei sunt adevărații câștigători de la Vocea României. Nu au plecat cu marele premiu, dar sunt auziți pe toate posturile de radio
Salariul minim de 1.500 de euro. Calculele au fost făcute
Salariul minim de 1.500 de euro. Calculele au fost făcute
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000...
Cum a reacționat Gigi Becali când o tânără i-a bușit bolidul de 500.000 de euro. Reacția lui a devenit virală pe rețelele de socializare
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar...
Cine este Larisa, sexy-angajata lui Pescobar! Tânăra se afişează în ipostaze provocatoare, dar Pescobar jură că nu e nimic între ei: E mâna mea dreaptă!
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?
Anul 2024 este, în zodiacul chinezesc, anul Dragonului. Cum ne afectează?