News

Locul mai puțin obișnuit în care Mirel Palada va trebui să lucreze, după ce a fost condamnat să presteze muncă în folosul comunității

Mirel Palada, doi ani de supraveghere și condamnare la muncă în folosul comunității pentru conducere sub influența alcoolului
20.05.2024 | 15:12
Locul mai putin obisnuit in care Mirel Palada va trebui sa lucreze dupa ce a fost condamnat sa presteze munca in folosul comunitatii
Mirel Palada, condamnat la închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității în cimitir. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Mirel Palada, sociolog și fost purtător de cuvânt al Guvernului condus de Victor Ponta, a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare cu suspendare. Pe lângă aceasta, el trebuie să efectueze 90 de zile de muncă în folosul comunității.

Muncă în folosul comunității în cimitir pentru Mirel Palada

Palada a fost judecat anul trecut după ce a refuzat să furnizeze probe biologice pentru determinarea alcoolemiei, fiind surprins la volanul unei mașini în București pe 8 octombrie 2020, cu miros de alcool în respirație.

ADVERTISEMENT

Sentința prevede că Palada va fi supravegheat timp de doi ani, perioadă în care trebuie să presteze 90 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, la ADP Sector 2 sau la Primăria Municipiului București – Administrația Cimitirelor și Crematoriilor Umane.

Judecătoria Sectorului 2 îl condamnase inițial pe Mirel Palada la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare pentru că a refuzat prelevarea de probe biologice.

ADVERTISEMENT

Fostul purtător de cuvânt a mai fost condamnat

Palada mai are o condamnare penală din decembrie 2020, când a primit șase luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru agresarea fostului senator USR Mihai Goțiu în 2017, în timpul unei pauze a unei emisiuni tv la B1 TV, unde participau la o dezbatere politică.

„Avea ceva de împărţit cu el de dinainte, dar nu se face! Doamne, Dumnezeule! Nu mai sunt bună de nimic”, a susținut moderatoarea emisiunii la acel moment, vizibil afectată de incident.

ADVERTISEMENT

În timpul mandatului său ca purtător de cuvânt al guvernului Victor Ponta, Palada a fost demis la un an de la numire după un mesaj jignitor adresat jurnaliștilor.

Pe rețelele de socializare el a declarat că îi face plăcere să „execute electric” jurnaliștii „obiectivi”, referindu-se la blocarea lor pe platforma socială.

ADVERTISEMENT

„Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este”, a transmis atunci Palada.

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei...
VIDEO EXCLUSIV Mesaje impresionante de la rude, prieteni și antrenori pentru jucătorii naționalei și selecționer. ”Faceți istorie!”. Am strâns emoțiile de la Euro într-un clip de poveste pentru România!
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Florin Salam răsuflă ușurat. Liderul clanului Duduianu rămâne cu pedeapsa de opt ani
Florin Salam răsuflă ușurat. Liderul clanului Duduianu rămâne cu pedeapsa de opt ani
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României