Life

Locul minunat din România în care Monica și Ramona Gabor au mers în vacanță. Zona are o atracție turistică unică

Locul minunat din România în care Monica și Ramona Gabor au mers în vacanță. Zona are o atracție turistică unică. Cele două s-au revăzut și cu sora lor mai mare, Alina Gabor.
05.07.2022 | 14:04
Monica și Ramona Gabor, vacanță în România. Ce obiectiv turistic celebru au vizitat. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Monica și Ramona Gabor au revenit în România și s-au revăzut cu Alina, sora lor mai mare. Cele trei surori au plecat în vacanță în Maramureș. Acestea au vizitat și un obiectiv turistic inedit, foarte apreciat de turiști.

Locul minunat din România în care Monica și Ramona Gabor au mers în vacanță

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a postat mai multe imagini din vacanța alături de surorile sale. Monica, Ramona și Alina Gabor s-au fotografiat împreună în timp ce vizitau obiectivele turistice din zona Maramureșului.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor postează regulat pe rețelele sociale, așa cum a făcut și de data aceasta. Vedeta și surorile ei au vizitat Castelul Sturdza de la Miclăușeni și Mânăstirea Sfântul Mina.

Fostul fotomodel a postat imagini de la o pensiune din Maramureș, acolo unde, cel mai probabil, este cazată împreună cu Ramona și Alina Gabor.

ADVERTISEMENT

Surorile Gabor au vizitat și Cimitirul Vesel de la Săpânța, acolo unde s-au fotografiat împreună.

“În sfârșit, cu sora noastră perfectă.”, a scris Monica Gabor pe Instastory, unde a publicat mai multe imagini din vacanță.

ADVERTISEMENT
Surorile Gabor
Monica Gabor, vacanță în Maramureș alături de surorile sale, Ramona și Alina. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik

Deși toate trei se află la mare distanță una de cealaltă, surorile țin legătura și încearcă să se întâlnească ori de câte ori au ocazia. De data aceasta au vrut să se bucure de momentele petrecute împreună în vacanță.

În timp ce Monica Gabor locuiește în SUA de ani buni, alături de Mr. Pink, Ramona Gabor se află în Dubai, acolo unde are o afacere de succes. Sora lor mai mare, Alina Gabor, a rămas în România și este o prezență discretă în spațiul public.

ADVERTISEMENT

Monica Gabor nu a fost însoțită de Mr. Pink în această călătorie.

Alina Gabor, o viață departe de lumina reflectoarelor

Alina Gabor a fost surprinsă destul de rar în public. Nu se cunosc prea multe detalii despre viața sa personală.

Surorile ei postează foarte rar imagini alături de ea și aleg să-i respecte dorința de a avea o viață discretă. Cu ceva timp în urmă, Monica Gabor a vorbit despre dorința surorii ei de a nu apărea în public.

“Surorile mele, Alina și Ramona, persoanele fără de care nu îmi pot închipui cum ar fi fost copilăria și viața mea.

Sora noastră mai mare și mai înțeleaptă nu vrea să postăm poze cu ea, așa că îi acceptăm intimitatea.”, spunea Monica Gabor în urmă cu câțiva ani.

Despre Alina Gabor se știe că este căsătorită și că are un copil cu partenerul de viață.

ADVERTISEMENT
Tags: