Life

Locul neobișnuit în care un tânăr din Iași și-a parcat trotineta electrică: “A vrut să fie la înălțime”

Ce loc neobișnuit a ales un tânăr din Iași pentru a-și parca trotineta electrică. Internauții s-au amuzat pe rețelele sociale.
22.11.2022 | 13:32
Locul neobisnuit in care un tanar din Iasi sia parcat trotineta electrica A vrut sa fie la inaltime
Unde și-a parcat un tânăr trotineta electrică. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Un tânăr din Iași și-a parcat trotineta electrică într-un loc total neobișnuit. Cei care au trecut pe lângă locul respectiv au filmat și au postat fotografii pe rețelele sociale, din moment ce nu se așteptau la așa ceva.

Unde și-a parcat un tânăr din Iași trotineta electrică. Locul e neobișnuit

Trotineta electrică a devenit unul dintre cele mai utilizate vehicule în oraș datorită faptului că sunt destul de rapide și ușor de folosit. În plus, acestea pot fi parcate ușor, în locurile special amenajate.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, un tânăr din Iași a ales să-și parcheze trotineta electrică într-un loc la care nimeni nu s-ar fi gândit.

Acesta a parcat vehiculul într-un copac și nu într-un loc special amenajat pentru trotinete electrice. Întâmplarea a avut loc în cartierul Nicolina din Iași.

ADVERTISEMENT

Imaginile au apărut pe rețelele de socializare, iar reacțiile utilizatorilor nu au întârziat să apară. Internauții s-au amuzat pe seama locului în care a ales să-și parcheze trotineta tânărul respectiv.

“Nicolina, cartierul tuturor posibilităților, după Păcureț și Păcurari!/ Voia să fie la înălțime./ Au băgat și trotinete zburătoare./ Încă e acolo după o săptămână?/ A crescut copacul prea rapid/ Ceva normal”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de utilizatori la o postare de pe Tik Tok.

ADVERTISEMENT
Trotinetă parcată Iași
Locul în care un tânăr din Iași și-a parcat trotineta electrică. Sursa foto: Captură Tik Tok

Ce riscă cei care parchează trotinetele în locuri nepermise

Cei care se deplasează folosind o trotinetă electrică trebuie să o parcheze doar în locuri special amenajate și nu oriunde.

În cazul în care nu fac acest lucru riscă amenzi cuprinse între 200 și 400 de lei.

“Vehiculul trebuie lăsat în poziție verticală și într-o zonă de parcare validă. În funcție de oraș, există limite în ceea ce privește locul în care se poate termina o cursă.

ADVERTISEMENT

Nerespectarea acestor cerințe de către persoanele care aleg să utilizeze trotinetele electrice poate duce la amenzi.”, au transmis reprezentanții Lime, aplicație destinată închirierii de trotinete electrice și biciclete, notează cancan.ro.

În plus, deținătorii de trotinete electrice trebuie să respecte limitările de viteză din zonele în care circulă cu aceste vehicule.

ADVERTISEMENT