Life

Locul sfânt în care au ajuns Principesa Margareta și Principele Radu: “Sigur că a fost o experiență emoționantă”

Principesa Margareta și Principele Radu au ajuns într-un loc sfânt. Multe persoane l-au vizitat deja și au catalogat experiența ca fiind una emoționantă.
02.06.2023 | 07:51
Locul sfant in care au ajuns Principesa Margareta si Principele Radu Sigur ca a fost o experienta emotionanta
Locul sfânt în care au ajuns Principesa Margareta și Principele Radu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Principesa Margareta și Principele Radu au ajuns într-un loc sfânt. Mulți români, dar și străini au ajuns acolo și au confirmat într-adevăr că experiența este una cu adevărat emoționantă.

Locul sfânt în care au ajuns Principesa Margareta și Principele Radu

Într-o postare pe contul oficial de Instagram, Familia Regală a României a anunțat că Principesa Margareta și Principele au mers în Betania. Cei doi au vizitat un loc sfânt, mai exact acela unde a avut loc Botezul lui Iisus Hristos. 

ADVERTISEMENT

În imaginile publicate îi putem observa pe Principesa Margareta și Principele Radu într-un cadru de poveste. Iar vizita lor a fost apreciată atât de români, cât și de străini. Se pare că acest loc este vizitat destul de des.

„Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au vizitat astăzi Locul Botezului Domnului Nostru Iisus Hristos, la Betania, dincolo de Iordan”, se arată în postare pe pe Instagram a Familiei Regale din România.

ADVERTISEMENT

Postarea a adunat mai bine de 1.500 de aprecieri, dar și numeroase comentarii. Atât români, cât și străini au confirmat faptul că acest loc sfânt este unul cu adevărat emoționant. De asemenea, unii s-au bucurat de faptul că Principesa Margareta a ales să facă o astfel de vizită.

Alte persoane spun că acest loc sfânt este unul plin de minuni, în timp ce alții l-au numit ”fascinant”. Unii internauți au preferat însă să se limiteze doar la aprecieri, având în vedere călătoria celor doi.

ADVERTISEMENT

Numeroase persoane au vizitat acest loc sfânt

”Minunat! Sunt sigură că a fost o experiență emoționantă. Mă bucur să o văd pe Regină în vizită”, ”Superbe locuri…”, ”Cât de fascinant este”, au fost doar o parte dintre comentariile adunate la postare.

Menționăm că, potrivit scrierilor din Evanghelii, Botezul Mântuitorului Iisus Hristos a fost începutul misiunii Sale. Aceasta avea să se termine cu Cina cea de taină, iar mai apoi cu răstignirea acestuia pe cruce. 

ADVERTISEMENT

Evanghelia mai spune și că venirea lui Iisus Hristos a fost profețită de către Ioan Botezătorul. Referitor la acel loc sfânt unde a avut loc botezul, sursa citată notează că Iisus a fost botezat de Ioan în „Betania dincolo de Iordan”.

Acest loc este considerat în general a fi orașul Betania, numit și Bethabara în Perea. Acesta este situat pe malul estic al râului Iordan, în apropiere de Ierihon, iar de-a lungul timpului a fost vizitat de numeroase persoane.

ADVERTISEMENT