Life

Locul sfânt unde Daniel Buzdugan se conectează cu Dumnezeu. Omul de radio ar face mereu naveta doar pentru a se spovedi aici

Daniel Buzdugan a ajuns într-un loc special din România. Omul de radio le recomandă tuturor celor care au ocazia să treacă pragul acestei biserici.
16.04.2024 | 10:49
Locul sfant unde Daniel Buzdugan se conecteaza cu Dumnezeu Omul de radio ar face mereu naveta doar pentru a se spovedi aici
Daniel Buzdugan s-a spovedit într-un loc unic în România. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Daniel Buzdugan a avut mereu o legătură puternică cu Dumnezeu. Omul de radio este foarte credincios și ori de câte ori are ocazia merge la biserică. De data asta, colegul lui Mihai Morar de la Radio ZU a descoperit un loc special unde s-a simțit mai aproape ca niciodată de Dumnezeu.

Daniel Buzdugan a descoperit o biserică unică și specială în România

Daniel Buzdugan este o persoană foarte credincioasă. Cei care îl urmăresc de ani de zile știu foarte bine că omul de radio crede în Dumnezeu.

ADVERTISEMENT

În viața lui Daniel Buzdugan, un loc aparte îl ocupă Grecia. În special, Muntele Athos. Aici a reușit să descopere unele dintre cele mai frumoase învățături despre credință și nu numai.

De obicei, preoții cu har sunt cei care sfințesc un lăcaș cu cult. Daniel Buzdugan a avut ocazia să descopere un astfel de preot cu chemare către Dumnezeu chiar la noi în țară. Pentru că foarte multă lume caută astfel de locuri, omul de radio a împărtășit cu toți descoperirea sa.

ADVERTISEMENT

La finalul săptămânii trecute, colegul lui Mihai Morar a ajuns în Iași. Acolo, acesta s-a spovedit la Părintele Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei.

Deși nu este pentru prima dată când se spovedește, Daniel a povestit pe Facebook că toată experiența a fost una unică. Părintele Constantin Sturzu i-a fost și coleg la Radio Nord-Est. Asta a reprezentat un plus de emoție pentru prezentatorul matinalului de la radio.

ADVERTISEMENT

”Slavă lui Dumnezeu pentru că am reușit să mă spovedesc și să mă împărtășesc, dumininică la Iași, la părintele Constantin Sturzu.”. a început Daniel să povestească în online.

Omul de radio a rămas profund impresionat de biserica Sfântul Andrei din Iași

Daniel a fost profund impresionat de întreaga spovedanie, dar și de Sfânta Liturghie. În ciuda faptului că a participat la multe astfel de slujbe, cea de aici va ocupa mereu un loc special în inima lui.

ADVERTISEMENT

Omul de radio a vrut să le vorbească din suflet fanilor săi din online despre această biserică din Iași. De asemenea, le-a recomandat tuturor celor care ajung în zonă să își facă timp pentru a ajunge la biserica Sfântul Andrei.

”Dacă sunteți din Iași și nu încă nu aveți un loc pentru suflet atunci să vă ducă pașii la biserica Sfântul Andrei, de pe strada Sfântul Andrei.”

Daniel Buzdugan ar repeta oricând această experiență unică pe care a trăit-o la Iași. Chiar dacă este destul de departe de București, ar fi dispus să facă mereu naveta, doar pentru a se spovedi aici.

”Vreau să vă spun că aș face naveta în fiecare duminică doar pentru a sta la slujbă, să-l ascult pe părinte și vocile care cântă acolo în biserică.”, a mai spus Buzdugan pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților