Life

Locul special din România pe care Vasile Muraru îl recomandă turiștilor: ”Primează pentru mine”

Regiunea inedită din țara noastră pe care Vasile Muraru o promovează. Actorul îi sfătuiește pe toți românii să o viziteze.
11.07.2024 | 11:25
Locul special din Romania pe care Vasile Muraru il recomanda turistilor Primeaza pentru mine
Regiunea inedită din țara noastră pe care Vasile Muraru o promovează. Actorul îi sfătuiește pe toți românii să o viziteze. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Locul special din România pe care Vasile Muraru îl recomandă turiștilor. Primează pentru actorul în vârstă de 67 de ani, care este originar din județul Neamț. Fostul director al Teatrului Constantin Tănase a spus care este acesta.

Regiunea inedită din țara noastră pe care Vasile Muraru o promovează. Actorul îi sfătuiește pe toți românii să o viziteze

Regiunea inedită din țara noastră pe care Vasile Muraru o promovează. Actorul îi sfătuiește pe toți românii să o viziteze pentru că este specială și pentru că oferă foarte multe oportunități de relaxare și distracție.

ADVERTISEMENT

Fostul director al Teatrului Constantin Tănase a călătorit foarte mult cu spectacolele pe care le-a susținut de-a lungul vremii, mai ales după Revoluție. Artistul a străbătut România în lung și-n lat, făcând mai bine de 3 milioane de kilometri.

În cursul deplasărilor sale a reușit să descopere foarte multe locuri. A admirat frumusețele țării, subliniind că unul dintre locurile de suflet se găsește aproape de zona unde a venit pe lume. Mai exact, este vorba de Bucovina.

ADVERTISEMENT

„Ne-a dat Dumnezeu o țară extraordinară. Sigur că, fiind moldovean, primează Bucovina pentru mine, vorbesc aici de nordul țării, unde sunt mănăstirile superbe”, a spus Vasile Muraru pentru wowbiz.ro.

Vasile Muraru, despre vizita în nordul Moldovei

„Vreau să vă spun că am dus niște prieteni, care fac concediile doar în stațiuni de lux de afară, la mănăstiri în Bucovina. Am mers împreună cu soția mea, i-am dus acolo în nordul Moldovei și au rămas cu gura căscată. 

ADVERTISEMENT

Știau că există, le văzuseră, dar când au văzut cu ochii lor, la fața locului, frumusețile și minunile care sunt acolo, au rămas cu gura căscată”, a mai spus Vasile Muraru, mai arată sursa citată mai sus.

Renumitul actor are numai cuvinte de laudă pentru locurile superbe din România, care ar trebui să fie vizitată mai des de oameni. Artistul spune că românii ar trebui să exploreze mai întâi țara noastră și abia apoi să plece în străinătate.

ADVERTISEMENT

Avem o națiune care se bucură de toate formele de relief, lucru care nu este întâlnit în multe regiuni. Vasile Muraru este încântat de toate regiunile pe care le-a văzut și spune că are foarte multe locuri care i-au intrat la suflet.

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu...
Gigi Becali, „incurabil“: a pierdut un proces costisitor, dar dă semne că nu și-a învățat lecția scumpă
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Schema prin care turiştii au fost păcăliţi cu cazări ieftine în Mamaia Nord....
Schema prin care turiştii au fost păcăliţi cu cazări ieftine în Mamaia Nord. Au plătit mii de lei să stea la un hotel care era închis
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o...
Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
ÎNCĂ o TENTATIVĂ de ASASINAT pentru TRUMP! A FOST UCIS pe LOC
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
WhatsApp introduce o funcție senzațională. Totul se schimbă
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”