Life

Locul unde poți face plajă în luna mai. Apa e caldă aici și nu e deloc departe de România

Unde poți face plajă în luna mai? Apa e caldă aici, iar locul nu e deloc departe de România. Poți alege să mergi aici în weekend, sau chiar de Paște.
12.04.2024 | 07:04
Locul unde poti face plaja in luna mai Apa e calda aici si nu e deloc departe de Romania
Locul unde poți face plajă în luna mai. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vrei să știi unde poți face plajă în luna mai? Dacă în România apa mării este destul de rece momentan, există alternative. În unele locuri, care nu sunt deloc departe de țara noastră, ne putem scălda fără griji.

Locul unde poți face plajă în luna mai

Doar câteva săptămâni ne mai despart de minivacanța de Paște. Iar cei mai mulți români deja și-au făcut planuri. Sunt persoane care au ales litoralul românesc, în timp ce altele au optat pentru alte zone.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care vor să dea startul verii mai devreme, există soluții. Se poate face plajă și în Europa, iar experiența poate fi una fabuloasă? Nu e nevoie să zbori ore în șir, ci poți face un drum foarte simplu.

Persoanele care vor să se bucure de o vacanță reușită, la prețuri accesibile, pot opta pentru un sejur aici. Se pot scălda în mare, pot face plajă, iar temperaturile sunt unele cât se poate de ridicate în acest loc.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Cipru. Țara e la nici două ore de mers cu avionul de România. De asemenea, zborurile sunt directe și nu sunt atât de scumpe. Iar avantajul este că în acest loc poți face plajă în luna mai și chiar te poți scălda.

Alte locuri din Europa unde te poți scălda fără griji

Temperaturile sunt plăcute, deci dacă optezi pentru un sejur aici în minivacanța de Paște, vei avea cu siguranță o vacanță de vis. Iar Cipru nu este singura destinație pentru care poți opta în luna mai.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care sunt dispuși să piardă mai multe ore de zbor, Tenerife poate fi o alegere bună. Aici, vremea în luna mai este una cât se poate de frumoasă. Turiștii pot merge la plajă, iar precipitațiile sunt destul de rare în această perioadă.

Astfel, șansele ca vacanța să fie ruinată sunt destul de mici. În ce locuri din Tenerife poți merge fără griji în luna mai? Lista este una destul de lungă. Poți opta pentru Puerto de la Cruz, Playa de las Américas, Las Galletas, Masca, San Isidro, Vilaflor de Chasna, Buenavista del Norte, Los Realejos, dar și Icod de los Vinos si Adeje

ADVERTISEMENT

De asemenea, alte alternative sunt Granadilla de Abona, Costa Adeje, La Guancha, San Miguel De Abona, Los Cristianos, Santiago del Teide, Los Gigantes, El Médano,  dar și Arona, în funcție de buget sau de preferințe.

Și în sudul Italiei poți face plajă în luna mai. Calabria nu e o zonă tocmai cunoscută de turiști, însă peisajul e unul de poveste, iar apa are o culoare deosebită. Astfel, locul merită vizitat oricând.

ADVERTISEMENT
Tags: