Locuri în care SĂ NU FACI AMOR niciodată! Ce rişti să păţeşti

Clişeele din filme te-ar putea face să îţi doreşti să faci sex cu iubita/ iubitul în locuri publice sau ieşite din comun. Nu întotdeauna este bine să faci asta. Dacă te-ai săturat de patul...
19.03.2015 | 13:34
Locuri in care SA NU FACI AMOR niciodata Ce risti sa patesti
ADVERTISEMENT

Clişeele din filme te-ar putea face să îţi doreşti să faci sex cu iubita/ iubitul în locuri publice sau ieşite din comun. Nu întotdeauna este bine să faci asta. Dacă te-ai săturat de patul tău de-acasă – vorba cântecului – încearcă să eviţi să încingi o partidă de sex în locurile menţionate mai jos, pentru că rişti destul de mult. Iată dezavantajele fiecăruia dintre ele.

La duş

Probabil ai văzut o mulţime de scene fierbinţi sub duş, în filme, dar în realitate, sexul sub duş face mai mult rău decât bine. În primul rând, apa mai rece poate afecta erecţia. Apoi, lubrifierea va fi şi ea afecată de apa care curge, iar sexul fără lubrifiere poate fi chiar dureros. În al treilea rând, cele mai multe accidente casnice se petrec la duş, aşa că e bine să ai grijă.

ADVERTISEMENT

În mijloacele de transport

Se spune că sexul în public (în autobuz, în avion, în tren, în taxi etc.) este incitant şi plin de adrenalină, dar ar trebui să te gândeşti de două ori înainte să treci la fapte în astfel de locuri. Trebuie să te gândeşti la ruşinea pe care o vei simţi după, când toată lumea te-a văzut. Şi apoi, dacă ai ghinionul să fii filmat de vreun călător, vei ajunge ”vedetă” pe internet, fără voia ta. Unde mai pui că te poţi trezi cu poliţia pe cap.

Pe plajă

Mulţi visează la o partidă de sex pasională pe plajă, dar ce te faci cu nisipul? Micile granule vor intra cu uşuriţă în locurile voastre intime, cauzând iritaţii grave. Singura soluţie, cât de cât ajutătoare, ar putea fi o pătură.

ADVERTISEMENT

În pădure

Ai parte de aventură şi adrenalină. Din păcat insectele îţi vor da mari bătăi de cap şi nu se ştie în ce… locuri te vor ciupi. Nu e o idee bună!

În toalete ecologice

În primul rând nu e prea romantic, iar spaţiul foarte mic nu prea ajută. Cel mai important, însă, este faptul că o toaletă publică este înţesată de bacterii şi poţi contacta o mulţime de boli. Deci, clar, nu!

ADVERTISEMENT

În lift

Un alt clişeu rupt din filme. Dar trebuie să te gândeşi că multe lifturi sunt dotate cu camere de supraveghere. Şi nu vrei ca bodyguarzii să te privească pe monitoare în timp ce faci sex.

În biserici

O poţi face, dar numai dacă vrei neapărat un bilet clasa I spre Iad.

Sursă: www.libertatea.ro