News

Locuri de muncă la RCS&RDS. Ce angajați pot ajunge și la 8.000 de lei pe lună

30.07.2019 | 09:18
Locuri de munca la RCSRDS Ce angajati pot ajunge si la 8000 de lei pe luna
RCS&RDS face angajări în 45 de orașe din toată țara. Sursa foto: ph-online.ro

Compania de telecomunicații RCS&RDS face angajări în această perioadă în toată țara. Sunt vizate 45 de orașe din România unde oamenii sunt așteptați să aplice pentru poziții extrem de diverse, de la alpinist utilitar la ingineri și programatori. 

Ce posturi libere are compania de telecomunicații RCS&RDS 

RCS&RDS face angajări în această perioadă în 45 de orașe din toată țara, inclusiv județul Ilfov. Posturile libere pe care le pune la dispoziție compania de telecomunicații sunt următoarele: tehnician transmisiuni,  responsabil acorduri avize autorizații, agent contractări și achiziții, alpinist utilitar, muncitor necalificat / săpător, reprezentant vânzări business – telesales, recepționer, secretar, contabil senior, administrator clădiri, economist, inginer Field 3G/4G, inspector, consultant servicii clienți: spaniolă/italiană/engleză, topograf, operator rețele– instalări, service, construcție rețea și reprezentant vânzări / încasări magazin.

Cele mai bine plătite posturi sunt cele de inginer și supervizor unde salariile depășesc 8.000 de lei net pe lună. Și tehnicienii de fibră optică au salarii motivante. De exemplu, un tehnician cu o experiență de muncă de 12 ani câștiga în luna mai a acestui an 4.000 lei net lunar și primea un bonus de 300 de lei pe lună.

Angajări în masă la RCS&RDS
Ce salarii încasează lunar angajații RCS&RDS. Sursa foto: profm.ro

Cât câștigă lunar angajații RCS&RDS

Angajații RCS&RDS au salarii motivante dacă este să ne luăm după informațiile publicate pe site-ul undelucram.ro. Spre exemplu, un casier angajat full time în Brașov cu o experiență de 3 ani în acest domeniu câștiga în luna iunie un salariu net de 2.000 de lei. Un operator call center cu o experiență în domeniu de cel puțin 5 ani câștigă lunar un salariu net de 2.200 de lei.

Un operator helpdesk angajat în București cu minim un an experiență a câștigat luna trecută un salariu net de 2.650 de lei, iar un casier valutar cu program de 8 ore în Iași având experiență de cel puțin un an a încasat în luna mai un salariu lunar net de 1.800 de lei. Salarii mari au programatorii de producție care câștigă lunar 3.000 de lei, dar și inginerii de automatizări care au experiență de cel puțin 10 ani încasează lunar 9.000 de lei net, potrivit greatnews.ro.