Life

Locurile din București unde poți vedea cele mai spectaculoase magnolii. Florile au apărut deja în aceste zone

Locurile din București unde poți vedea cele mai spectaculoase magnolii. Florile au apărut deja aici, iar oamenii le admiră zilnic.
10.03.2024 | 19:30
Locurile din Bucuresti unde poti vedea cele mai spectaculoase magnolii Florile au aparut deja in aceste zone
Unde sunt cele mai spectaculoase magnolii în București. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Care sunt locurile din București unde poți vedea cele mai spectaculoase magnolii. Aceste flori au apărut deja în anumite zone, iar trecătorii le admiră și le fac poze.

Locurile din București unde te poți bucura de cele mai spectaculoase magnolii. Au apărut deja primele flori din 2024

A început sezonul magnoliilor, unele dintre cele mai spectaculoase flori, care au animat deja unele zone din Capitală. Există și o “hartă” a acestor flori, acolo unde apar peste 1.000 de copaci înfloriți.

ADVERTISEMENT

Primăvara este spectaculoasă în București datorită acestor flori, pe care oamenii le admiră și le fac poze atunci când trec pe lângă ele. Sunt câteva zone unde te poți bucura de frumusețea lor într-o zi însorită.

Un loc unde există numeroase magnolii este Facultatea de Drept, în zona Eroilor din București. Multe persoane vin zilnic aici ca să le admire și să le facă poze. Magnoliile au apărut deja și în cartierul Vatra Luminoasă.

ADVERTISEMENT

Există, de asemenea, și alte locuri în Capitală unde atât bucureștenii, cât și turiștii se pot bucura de multe magnolii. Este vorba despre o zonă din Sectorul 3 din București, acolo unde, în fiecare curte, este plantată câte o magnolie.

Florile sunt în mai multe culori, și anume galben, mov, roz, dar sunt și magnolii albe. Este vorba despre trei străzi paralele,Levănţica, Cerceluş şi Diligenţei, potrivit Observator News.

ADVERTISEMENT

Tot în Capitală, cea mai fotografiată magnolie este situată pe strada Mahatma Ghandi (Sectorul 1). Oamenii stau minute întregi la rând pentru a-i face poză, deoarece este foarte spectaculoasă.

Există, de asemenea, și o magnolie foarte veche, care are peste 100 de ani. Aceasta se află pe strada Dragoș Vodă, în Sectorul 2, și oamenii care trec prin zonă o admiră de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Mai poți găsi magnolii, de asemenea, la Grădina Botanică “Dimitrie Brândză”, precum și în Parcul Circului, Cartierul Cotroceni sau în Parcul Carol.

Harta Magnoliilor din Capitală poate fi găsită pe Google Maps. A fost creată în urmă cu câțiva ani, la inițiativa Dianei Robu și a prietenilor ei, pentru ca toată lumea să găsească cu ușurință locurile unde se află aceste flori.

Magnoliile există, de altfel, în fiecare sector din Capitală. Dacă vei consulta harta, ai putea descoperi că florile pot fi mai aproape de tine decât ai crede.

ADVERTISEMENT
Tags: