Sport

Logan Paul, youtuber-ul care ar fi „blătuit” un meci cu Mayweather, a semnat un nou contract și și-a amenințat deja adversarul: „Vin după tine”. Video

Logan Paul (27 de ani) este unul dintre cele mai în vogă nume de peste ocean. Americanul a trecut de la YouTube la box... iar mai nou a schimbat sportul și a semnat un contract „beton”.
30.06.2022 | 23:12
Logan Paul youtuberul care ar fi blatuit un meci cu Mayweather a semnat un nou contract si sia amenintat deja adversarul Vin dupa tine Video
Floyd Mayweather și Logan Paul au luptat unul împotriva celuilalt în iunie 2021. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Inevitabilul s-a produs. Celebrul YouTuber Logan Paul (27 de ani) este superstar WWE cu acte în regulă. Conducerea celei mai importante promoții de wrestling din lume a anunțat marele „transfer”. Înainte să urce în ringul de wrestling, Paul a urcat în ringul de box, acolo unde l-a înfruntat chiar și pe Floyd Mayweather, într-o luptă contestată arpig de fani.

Logan Paul a semnat cu WWE și va lupta, cel mai probabil, la SummerSlam 2022

Într-o postare pe contul oficial de Instagram, în care apare alături de fiica patronului WWE, Stephanie McMahon Levesque, și de ginerele acestuia, Triple H (n.r. – Paul Levesque), Logan Paul a anunțat că a semnat contractul cu World Wrestling Entertainment.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu există detalii concrete despre condițiile înțelegerii sale cu WWE sau despre salariul pe care îl va încasa din partea colosului deținut de Vince McMahon (76 de ani). Cert este că Paul va lupta la următoarele showuri importante organizate de WWE.

„Tocmai am semnat cu WWE”, a fost mesajul care a însoțit postarea lui Logan Paul, compusă din trei fotografii.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Logan Paul (@loganpaul)

În ultima fotografie, celebrul YouTuber american are un mesaj pentru dublul campion mondial The Miz (n.r. – Mike Mizanin). „Miz, vin după tine”, i-a transmis Logan Paul wrestlerului american în vârstă de 41 de ani.

Logan Paul, protagonist la ultimele două showuri WrestleMania

Logan Paul nu este însă deloc străin de ringul de wrestling. YouTuberul american a făcut show la ultimele două ediții WrestleMania, cel mai important eveniment pe care îl pune în scenă WWE.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, la WrestleMania 38, Logan Paul a fost partenerul lui The Miz, echipa lor reușind să câștige meciul cu familia Mysterio, formată din tatăl Rey și fiul Dominik.

În ciuda rezultatului pozitiv, Miz și Logan Paul nu au rămas în relații bune. Imediat după meci, wrestlerul și-a atacat partenerul, motiv pentru care Paul vrea să își facă singur dreptate.

ADVERTISEMENT

În cazul în care Miz va accepta provocarea lansată de YouTuber, meciul dintre cei doi va avea loc la SummerSlam, cel mai important show al verii, programat să aibă loc pe 30 iulie, în Nashville, Tennessee.

  • 35 de milioane de euro este numărul la care este însumată averea lui Logan Paul
ADVERTISEMENT