Life

Logodnica lui Culiță Șterp, apariție surprinzătoare la PRO TV. Reacția lui Măruță: „Nu mai da banii la machiaj”

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au intrat în direct, la Pro Tv, pentru a vorbi despre cererea în căsătorie care a avut loc recent. Cum a complimentat-o Cătălin Măruță pe viitoarea soție a artistului?
17.06.2022 | 16:14
Logodnica lui Culita Sterp aparitie surprinzatoare la PRO TV Reactia lui Maruta Nu mai da banii la machiaj
Cătălin Măruță a complimentat-o pe logodnica lui Culiță Sterp. Foto: capturi Pro TV/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Culiță Sterp și Daniela, viitoarea lui soție, au intrat în direct, prin apel video, în emisiune lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre cererea în căsătorie. Prezentatorul a complimentat-o pe logodnica artistului.

Cătălin Măruță, complimente pentru iubita lui Culiță Sterp. Ce a remarcat prezentatorul Pro TV?

Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au logodit după trei ani de relație. Cei doi au intrat în direct, prin apel video, în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre momentul cererii în căsătorie. Iubita solistului nu era machiată, iar moderatorul Pro TV a remarcat cât de frumoasă este naturală.

ADVERTISEMENT

„Dana, vreau să-și zic ceva. Pot să zic ceva? Să nu mai dai banii la machiaj, la păr, pentru că arăți superb așa.

Cum ziceai, că îți face Culiță surprize și te baga nemachiată în direct”, i-a spus Cătălin Măruță logodnicei lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Daniela i-a mulțumit prezentatorului și a mărturisit că iubitul său îi spune adesea că are ten de bebeluș. Culiță Sterp și iubita lui sunt părinții unui băiețel, Milan. În ziua în care a împlinit un an, artistul a lansat o piesă special pentru el.

Culiță Sterp și-a cerut iubita de soție în Turcia

Culiță Sterp și Daniela au mers în Turcia pentru a filma videoclipul unui melodii pe care artistul a scris-o special pentru mama băiatului său. Ei mai fuseseră în Cappadocia la începutul relației și s-au gândit ca imaginile de acolo ar fi cele mai potrivite pentru clip.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp a plănuit de unul singur cererea în căsătorie fără ca nimeni să știe ce are de gând să facă. Artistul a insistat ca iubita lui să poarte o rochie albă. Daniela nu își dorea să facă asta, dar a cedat într-un final.

În plus, tânără a dezvăluit că, la un moment dat, a început să devină suspicioasă, deoarece Culiță era foarte emoționat și tremura.

ADVERTISEMENT

„Am început să mă întreb în momentul în care el a zis că are emoții. A început să-mi dea cu mâna prin păr și tremura”, a povestit Daniela.

ADVERTISEMENT