Life

Logodnica unui fost concurent X Factor a murit în dimineața nunții. Avea 34 de ani

Un fost concurent al emisiunii X Factor este în doliu. Cântărețul a anunțat că logodnica sa a încetat din viață cu numai câteva ore înainte de a ajunge la altar.
21.06.2022 | 11:24
Logodnica unui fost concurent X Factor a murit in dimineata nuntii Avea 34 de ani
Un fost concurent de la X Factor, în doliu. Logodnica cântărețului a murit la 34 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Tom Mann, unul dintre participanții show-ului muzical din Marea Britanie, trece prin momente dureroase. Logodnica artistului, Danielle Hampson, a murit în dimineața nunții la vârsta de numai 34 de ani.

Un fost concurent de la X Factor, în doliu. Logodnica cântărețului a murit la 34 de ani

Fostul concurent de la X Factor, care a cunoscut faima prin intermediul trupei de băieți Sterei Kicks, a postat o imagine alb-negru cu partenera de viață care a murit sâmbătă, 18 iunie 2022. Cei doi au împreună un copil, Bowie.

ADVERTISEMENT

Micuțul în vârstă de opt luni a rămas fără mamă cu numai câteva ore înainte ca femeia să se căsătorească. Tom Mann, în vârstă de 28 de ani, i-a adus un omagiu celei care urma să-i devină soție zilele trecute.

„Nu-mi vine să cred că scriu aceste cuvinte, dar draga mea Dani, cea mai bună prietenă a mea, totul și mai mult, dragostea vieții mele – a murit la primele ore ale dimineții de sâmbătă, 18 iunie. 

ADVERTISEMENT

Ce trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră s-a încheiat cu o inimă frântă. Simt că am plâns un ocean. Nu am ajuns niciodată la altar sau să ne rostim jurămintele sau să dansăm primul nostru dans, dar știu că ai fost lumea mea întreagă. 

Ai fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, Danielle. Voi purta acest inel pe care trebuia să-l port întotdeauna ca semn al dragostei mele necondiționate față de tine.

ADVERTISEMENT

Sunt complet dezamăgit și încerc să procesez asta și sincer nu știu unde să merg de aici, dar știu că trebuie să folosesc orice putere pe care o pot aduna pentru băiețelul nostru”, a scris fostul concurent de la X Factor 2014, pe Instagram.

Logodnica lui Tom Mann
Logodnica lui Tom Mann, fost concurent X Factor. Sursa foto: Instagram.com

Tom Mann, promisiune pentru regretata sa iubită

Tom Mann a promis că-l va crește pe fiul său, Bowie, așa cum și-a dorit mereu partenera sa de viață.  Cântărețul a promis că îi va povesti despre mama sa care a fost o persoană uimitoare, precizând că micuțul o va face mândră.

ADVERTISEMENT

„Cea mai frumoasă persoană din interior și din exterior. Cel mai incredibil suflet. Am pierdut o persoană specială. Voi încerca să-mi găsesc liniștea, chiar dacă sunt îndurerat și vor fi pentru foarte, foarte mult timp. 

Draga meu Dani, cea mai strălucitoare lumină din orice cameră, lumea mea nu este decât întuneric fără tine. O să-mi fie dor de tine pentru totdeauna”, a completat artistul britanic, în social media.

ADVERTISEMENT