Life

Logodnicul Elenei Marin, despre sângerarea concurentei la Survivor: ”Reacția colegilor este extrem de deplasată”

Logodnicul Elenei Marin a avut o primă reacție după ce iubitei sale i-a curs sânge din nas.
13.06.2021 | 17:11
Logodnicul Elenei Marin despre sangerarea concurentei la Survivor Reactia colegilor este extrem de deplasata
Logodnicul Elenei Marin, despre sângerarea concurentei la Survivor: ”Reacția colegilor este extrem de deplasată” Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Elena Marin a trecut prin momente dificile, sâmbătă seara, la Survivor România, la Consiliul de Nominalizare. Aceasta a avut nevoie de medici. Totul s-a întâmplat după un alt schimb de replici cu Zanni.

Înainte de acest incident, Elena nu a putut să-și stăpânească lacrimile după ce a auzit ce a declarat Zanni despre ea. Faimosul i-a transmis că este egoistă și individualistă. Nu e un secret pentru nimeni că cei doi concurenți nu se împacă deloc.

ADVERTISEMENT

Logodnicul Elenei Marin, despre sângerarea concurentei la Survivor

Elena Marin a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce Faimoșii au pierdut al doilea joc de imunitate din această săptămână. Elenei a început să-i curgă sânge din nas. Nu toți concurenții au fost însă îngrijorați. Chiar dacă dansatoarea se simțea rău, Zanni a continuat să o acuze de falsitate.

Logodnicul Elenei Marin a comentat incidentul în exclusivitate pentru FANATIK. Andrei spune că Elena a mai trecut prin astfel de episoade și acasă. 

ADVERTISEMENT

“Din păcate, sângerarea nazală nu este un caz singular, ea se mai confrunta cu aceasta afecțiune și acasă, din cauza unor mici probleme medicale. Sunt convins ca nu a fost nimic grav si Elena este bine acum. Totuși, reacția colegilor ei este extrem de deplasată, este evident că unii ar face orice pentru a o pune într-o lumină proastă”, a declarat Andrei.

Zanni nu a putut să se abțină și a declarat că Elena și-a provocat singură sângerarea. Mai mult, acesta a susținut că nici nu i-a curs sânge din nas.

ADVERTISEMENT

“Avea sânge pe deget că s-a zgârmănit”, a spus Zanni.

Daniel Pavel a anunțat că Elena nu va reveni în consiliu pentru că este consultată de medici.

“Mi-e și jenă să comentez despre acuzațiile unor colegi, cum că și-a băgat intenționat degetul în nas, ca să își provoace sângerarea. Reamintesc că foarte mulți concurenți au afirmat ca Elena are un bun simț ieșit din comun, deci nu ar face niciodată astfel de gesturi.

Mai popular vorbind, Elena nu face astfel de gesturi nici cu mine în casă. Cum să facă așa ceva la TV, să fim serioși! În momentul în care medicul, domnul Teo, spune clar “încă ai sângerare.”, iar un alt concurent spune că nu e adevărat, dați-mi voie să cred că este rea intenție”, a mai spus logodnicul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT

De ce o atacă Zanni pe Elena Marin

Este știut faptul că Faimosul a avut mai multe conflicte cu dansatoarea. Au fost destule schimburi de replici dure.

“Niciodată când i s-a reproșat ceva Elenei nu a acceptat adevărul, niciodată nu a venit la echipă să zică uite, da, aveți dreptate. Ea se duce, fuge departe, toată lumea i-a zis, dramatizezi, te victimizezi, exagerezi”, a declarat Faimosul.

Logodnicul dansatoarei are o explicație pentru toate aceste atacuri.

“Exact cum preconizam zilele trecute, au reînceput atacurile și înțepăturile la adresa ei, după forma sportivă foarte bună de săptămâna trecuta, pentru că emisiunea se apropie de final, iar Elena este cel mai de temut concurent pentru Zanni și asistentul său.

Nu mai este un secret pentru nimeni, Elena este o fire sensibilă, din punct de vedere emoțional. Cu toate astea, rezistă de aproape jumătate de an în condiții foarte grele și demonstrează că e o femeie foarte puternică și o sportivă excelentă. Ceea ce o doare pe ea cel mai tare, nu este glezna, ci răutatea din jurul ei, pentru că este o trăsătură pe care ea nu o posedă”, a mai declarat Andrei în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT