Life

Logodnicul Elenei Marin, despre unificarea echipelor de la Survivor România 2021: ”Este cea mai dezavantajată”

Logodnicul Elenei Marin a vorbit despre situația și dezavantajele Faimoasei după unificarea echipelor de la Survivor România 2021.
26.05.2021 | 17:07
Logodnicul Elenei Marin despre unificarea echipelor de la Survivor Romania 2021 Este cea mai dezavantajata
ADVERTISEMENT

Logodnicul Faimoasei Elena Marin a vorbit despre situația concurentei de la Survivor România 2021, în exclusivitate pentru FANATIK, dezvăluind ca dansatoarea este dezavantajată de momentul unificării echipelor.

Elena Marin, dezavantajată de unificarea echipelor de la Survivor?

Elena Marin este cea mai veche concurentă din emisiune, fiind singura fată care este încă de la debutul Survivor România 2021, la începutul lunii ianuarie a acestui an.

ADVERTISEMENT

De altfel, perioada lungă petrecută acolo a făcut-o pe dansatoarea din echipa Faimoșilor să sufere vizibil, transformările ei fiind evidente, retenția de apă de care a suferit nefiind, nici acum, complet rezolvată.

”Elena a petrecut mult timp acolo, de aceea cred că este cea mai dezavantajată concurentă în acest moment. Adică, oboseala celor 5 luni de competiție este vizibilă”, ne-a explicat, în exclusivitate, Andrei, logodnicul Elenei Marin.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, recunoaște el, Elena Marin a trecut prin schimbări fizice vizibile, lucru care îi poate scădea moralul.

”Sunt curios să aflu cum va reacționa în momentul în care se va îmbrăca cu hainele cu care a ajuns în Republica Dominicană. Că, acum, a suferit transformările pe care le vedem cu toții și sper să nu fie demoralizată, pentru că, sincer spun, nu are de ce. Dar mă tem că ea e mai sensibilă la subiectul acesta”, ne-a mai spus logodnicul Faimoasei de la Survivor România 2021.

ADVERTISEMENT

Elena Marin scapă de atacurile colegilor de la Survivor România 2021?

În altă ordine de idei, recunoaște Andrei, logodnicul Elenei Marin, s-ar putea ca unificarea echipelor să aducă și ceva bun pentru Faimoasă.

Mai exact, ne-a spus Andrei, șansele ca logodnica lui, Elena Marin să scape de atacurile unei părți ale echipei Faimoșilor sunt destul de mari, mai ales că acum vor locui cu toții, și cei din tabăra roșie, și Războinicii, în același loc.

ADVERTISEMENT
Elena Marin
Elena Marin e cea mai veche concurenta d ela Survivor Romania 2021 Sursa foto: Facebook

”Nu știu încă cum vor decurge lucrurile, dar sunt convins că Elena nu își va dezamăgi susținătorii de acasă. Acum are nevoie de sprijinul lor, eu sunt convins că îl va avea, mai ales că sunt convins că va impresiona la probele sportive”, ne-a mai spus logodnicul Elenei Marin.

Echipele Faimoșilor și Războinicilor s-au unit

Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a anunțat, în ediția de zilele trecute că va avea loc unificarea echipelor din cadrul competiției, iar concurenții vor evolua, de acum înainte, în probe individuale, dar vor locui împreună.

Mai mult, a anunțat prezentatorul TV, unificarea echipelor de la Survivor România 2021 va începe cu o petrecere în care concurenții se vor putea aranja și vor avea parte de o seară la restaurant, cu mâncare pe săturate, cu dans și cu o noapte petrecută într-un hotel, urmând ca abia apoi să se întoarcă în taberele de la malul mării sau din junglă.

Elena Marin, în fruntea clasamentului Survivor România 2021

Elena Marin este singura concurentă care rezistă în jungla din Republica Dominicană încă de la începutul Survivor România 2021.

Mai mult, Faimoasa Elena Marin este una dintre cele mai eficiente concurente, ea fiind, încă de la debutul competiției, în fruntea clasamentului de la Survivor România 2021, reușind să câștige, până acum, 73 din cele 131 de meciuri disputate, având astfel un procentaj de reușită de 55,7, ocupând locul 5 în reality-show.

ADVERTISEMENT