Fotbal international

Loialitatea lui Ștefan Radu pentru Lazio: „A refuzat oferte mai bune din Italia. Nu a simțit nevoia să plece”

01.05.2020 | 21:35
Loialitatea lui Stefan Radu pentru Lazio A refuzat oferte mai bune din Italia Nu a simtit nevoia sa plece
ADVERTISEMENT

Ștefan Radu nu a fost legat de naționala României, însă a rămas permanent loial lui Lazio, echipa sa de club, iar în vara trecută a refuzat oferte mai bune din toate punctele de vedere pentru a rămâne la formația pregătită de Simone Inzaghi.

Loialitatea lui Ștefan Radu pentru Lazio

Ștefan Radu a rămas mereu loial lui Lazio, iar Matteo Materazzi, impresarul său, a dezvăluit faptul că fundașul român a refuzat oferte bune pentru a rămâne în tabăra „bianco-celeștilor”.

ADVERTISEMENT

„Vara trecută nu a simţit nevoia să plece la alt club din Italia, chiar dacă au existat diferenţe mari din punct de vedere financiar şi un an în plus de contract”, a spus impresarul lui Ștefan Radu.

Antrenamentele dure ale lui Ștefan Radu

Impresarul lui Ștefan Radu a dezvăluit faptul că fundașul român trage tare la antrenamente și se pregătește pentru o eventuală reluare a campionatului în Italia, acolo unde lupta la titlu se dă între Juventus, Lazio și Inter Milano.

ADVERTISEMENT

„Până acum, a alergat de atât de multe ori că a mers de trei ori la revizie. Vrea să revină la antrenamente cât mai repede posibil. Se antrenează mai mult decât înainte, pentru a fi pregătit.

Sunt sigur că dacă mâine dimineaţă ar începe campionatul, ar putea juca 90 de minute”, a mai spus Matteo Materazzi.

ADVERTISEMENT

Ștefan Radu și coechipierii săi trăiesc clipe de groază în Italia, după ce Claudio Lotito, patronul echipei îi obligă să vină la antrenamente, sfidând amenințarea pandemiei care s-a extins asupra Europei.

Ivo Pulcini, medicul lui Lazio, a tras un semnal de alarmă asupra situației și anunță cu demisia în cazul în care scenariul se va repeta și în viitor:

ADVERTISEMENT

Sunt colegi de-ai mei care s-au confruntat luni cu patroni care i-au presat ca echipa să revină la antrenamente. Este un fenomen îngrijorător care pune în pericol sănătatea tuturor.

Dacă se reiau antrenamentele, noi nu putem accepta şi vom demisiona din staff-ul echipei”.

ADVERTISEMENT