Fotbal international

Lokomotiv Moscova – FC Porto 1-3 în Champions League. Meci spectaculos în Rusia!

24.10.2018 | 14:52
Lokomotiv Moscova  FC Porto 13 in Champions League Meci spectaculos in Rusia

Lokomotiv Moscova – FC Porto 1-3 s-a jucat în etapa a 3-a a grupei D din Champions League. Campioana Rusiei a fost învinsă pe teren propriu şi rămâne fără punct obţinut. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 23:50 / S-a terminat meciul Lokomotiv Moscova – FC Porto 1-3.

Min. 48 / GOOOOOOL FC Porto! Jesus Manuel Corona a marcat cu un şut în forţă.  VEZI AICI GOLUL.

Min. 38 / GOOOOOOL Lokomotiv Moscova! Anton Miranchuk a redus din diferenţă cu un şut din interiorul careului.  VEZI AICI GOLUL.

Min. 35 / GOOOOOOL FC Porto! Hector Herrera a dublat avantajul lusitanilor cu o lovitură de cap.  VEZI AICI GOLUL.

Min. 26 / GOOOOOOL FC Porto! Moussa Marega a înscris de la 11 metri. VEZI AICI GOLUL.

Min. 10 / Manuel Fernandes a ratat o lovitură de la 11 metri.

UPDATE, ora 22:00 / A început meciul Lokomotiv Moscova – FC Porto.


UPDATE, ora 21:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Lokomotiv Moscova – FC Porto.


După primele două partide din grupa D FC Porto are patru puncte, urmare a faptului că a făcut egal, 1-1, în Germania, la Gelsenkirchen, cu Schalke 04 și a învins, cu mult noroc, acasă, pe Galatasaray, cu 1-0. Moscoviții au și zero puncte și zero goluri marcate, după 0-3 la Istanbul și 0-1 acasă cu Schalke, gol venit în ultimele minute ale meciului. Astfel, FC Porto și Schalke conduc grupa, cu câte patru puncte, Galatasaray are trei și Lokomotiv zero.

Vezi Live Stream la TV Online pe FANATIK.RO meciul Lokomotiv Moscova – FC Porto

Partida din cadrul grupei D a Champions League, Lokomotiv Moscova – FC Porto, nu este transmisă în direct de către nici un post de televiziune de la noi. Vă rămâne, dacă vreți totuși să îl urmăriți, varianta format LIVE VIDEO, accesând site-ul FANATIK.RO. Pentru feroviarii moscoviți este cam ultima șansă pentru a rămâne în lupta cel puțin pentru locul 3, care duce în primăvara Europa League, dacă pentru primele două poziții va fi mai complicat, pentru că FC Porto și Schalke par a fi favorite.

Lokomotiv Moscova - FC Porto live în Champions League. Feroviarii au pierdut acasă cu Schalke 04 în ultimele minute (golul în imagine). Un alt eșec i-ar scoate din cursă și pentru locul 3
Lokomotiv Moscova – FC Porto live în Champions League. Feroviarii au pierdut acasă cu Schalke 04 în ultimele minute (golul în imagine)

Pentru acest meci antrenorul gazdelor, Iuri Semin, nu poate conta pe aportul mai multor jucători importanți, unii fiind însă indisponibilități de mai lungă durată și pentru mai lungă durată. Este vorba de atacantul peruan Farfan, de fundașul polonez Rybus, dar și de importantul fundaș de bandă croat Corluka, precum și de unul dintre cei mai experimentați jucători ruși, Smolov. Nici Porto nu e cu echipa ideală, pentru că puternicul atacant Aboubakar e KO, dar și olandezul Bazoer, Otavio și Soares au șanse mici de a se afla pe teren.