Fotbal international

Lokomotiv Moscova – Schalke 0-1. Nemții dau lovitura pe final!

03.10.2018 | 21:38
Lokomotiv Moscova  Schalke 01 Nemtii dau lovitura pe final

Schalke a câștigat cu 1-0 partida jucată în deplasare cu Lokomotiv Moscova, contând pentru etapa a doua din grupele Champions League. Rușii rămân fără niciun punct în grupă, în timp ce nemții au acumulat patru puncte.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc. 

Min. 88 – GOOOOL SCHALKE! McKennie înscrie

Min. 1 – A început partida


UPDATE, ora 19:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru Lokomotiv Moscova – Schalke 04.

Lokomotiv Moscova: Guilherme – Ignatjev, Howedes, Kvirkvelia, Idowu – An. Miranchuk, Fernandes, Krychowiak, Barinov, Al. Miranchuk – Eder

Schalke 04: Fahrmann – McKennie, Sane, Naldo – Caligiuri, Rudy, Mascarell, Medyl – Uth, Embolo, Konoplyanka


Lokomotiv Moscova – Schalke 04 LIVE VIDEO Telekom Sport 2, Look Sport şi Digi Sport 2

Partida de la Moscova, dintre Lokomotiv şi Schalke 04,  va putea fi urmărită pe trei posturi TV: Telekom Sport 2, Look Sport şi Digi Sport 2. De asemenea, www.fanatik.ro te va ține la curent cu toate fazele importante ale meciului și vei putea vedea în format video toate golurile. Dacă doriți să urmăriți live stream partida de la Moscova o puteți face online și de pe  telefon, laptop, etc.

Ruşii ţintesc cele trei puncte şi au acum un mare avantaj moral pentru acest meci. Victoria extraordinară reuşită marţi seară de concitadina ŢSKA în faţa echipei care a câştigat ultimele trei ediţii ale Champions League, Real Madrid, e drept un Real alcătuit mai degrabă din rezerve, le-a arătat feroviarilor că se poate şi Schalke 04 este, cu siguranţă, un adversar mult mai accesibil decât spaniolii, mai ales că germanii nici nu au rezultate deosebite în deplasare în istoricul meciurilor jucate de ei în precedentele ediţii de Champions League.

Live stream Lokomotiv Moscova – Schalke 04. Un alt mod de a vedea acest meci

Cei  care doresc să vizioneze această confruntare, care se anunţă, totuşi, destul de echilibrată, o pot face fie pe Digi Sport 2, fie pe canalul Look Sport, fie pe Telekom Sport 2, pentru că la acea oră principalele canale ale celor trei posturi TV enunţate acordă prioritate partidei PSG – Steaua Roşie Belgrad, chiar dacă aceasta este net dezechilibrată valoric.

Lokomotiv Moscova - Schalke 04. Germanii au făcut 1-1 în primul meci, acasă, cu FC Porto. Fază din meci
Lokomotiv Moscova – Schalke 04. Germanii au făcut 1-1 în primul meci, acasă, cu FC Porto.

În ultima etapă de campionat Lokomotiv, campioana la zi, a învins acasă cu 2-0 pe Ahmet Groznîi, dar ocupă abia locul 7, cu 12 puncte din 9 runde. Schalke a început sezonul dezastruos şi abia weekendul precedent, în etapa a 6-a a Bundesligii, a obţinut primele trei puncte, victorie acasă cu Mainz cu scorul de 1-0.

Echipe probabile Lokomotiv Moscova – Schalke 04

LOKOMOTIV (4-2-3-1): Guilherme –  Ignatiev, Höwedes, Kvirkvelia, Ćorluka – Idowu, Aleksei Miranchuk –  Krychowiak, Denisov, Fernandes –  Éder. Antrenor: Iuri Semin

SCHALKE 04 (4-2-3-1):  Fährmann –  Caligiuri, Naldo, Nastasić, Mendyl –  McKennie, Mascarell –  Harit, Serdar, Konoplyanka –  Burgstaller. Antrenor: Domenico Tedesco

Ambele formaţii vor fi lipsite de aportul unor jucători importanţi. La gazde absenţele lui Smolov şi Rybus sunt grele şi la acestea s-ar putea adăuga şi peruanul Farfan, care a jucat şi la Schalke, medicii urmând a decide înainte de meci. Schalke nu se poate baza pe polonezul Skrybziski şi pe Stambouli.

Lokomotiv Moscova – Schalke 04, cote la pariuri

În mod surprinzător, probabil luând în considerare CV-ul mai bogat al germanilor, casele de pariuri o văd favorită pe Schalke, cu o cotă de 2,20. Egalul e apreciat la 3,20, iar un succes, deloc imposibil al feroviarilor, la 3,50. Şansă dublă 1X are o cotă foarte bună, 1,67 şi iarăşi e un rezultat plauzibil. Gol marcat de ruşi are 1,50 şi cu atacul pe care îl are Lokomotiv sunt şanse mari ca să înscrie măcar o dată. Cotă foarte bună şi pentru over 2,5, cotă 2,40, dar parcă e puţin prea mult, mai degrabă TG 1-3 goluri, cotă 1,35 având mai multe şanse de materializare.