Fotbal international

Lokomotiv Tbilisi, adversara Universităţii Craiova în Europa League, pas greşit în campionat! Cum au jucat georgienii în ultimul meci oficial. Video

17.08.2020 | 19:44
Lokomotiv Tbilisi adversara Universitatii Craiova in Europa League pas gresit in campionat Cum au jucat georgienii in ultimul meci oficial Video
ADVERTISEMENT

Lokomotiv Tbilisi este adversara Universităţii Craiova în turul 1 preliminar din Europa League, meci care se va juca joi, 27 august. Campionatul georgian intră într-o scurtă pauză, astfel că partida cu Samtredia a fost ultima înainte de duelul cu Ştiinţa. FANATIK îţi prezintă cum au jucat georgienii în ultimul test oficial, o remiză albă în prima ligă a Georgiei.

După 10 etape din prima ligă a Georgiei, Lokomotiv Tbilisi, adversara Universităţii Craiova în Europa League, ocupă locul 6, cu 13 puncte obţinute. Contra lui Samtredia, echipa antrenată de Giorgi Chiabrishvili, a reuşit o remiză, scor 0-0.

ADVERTISEMENT

Samtredia a dominat-o pe Lokomotiv Tbilisi şi a avut câteva acţiuni periculoase contra adversarei Universităţii Craiova. Giorgi Mamardashvili, portarul de 19 ani al “feroviarilor”, a avut intervenţii bune în faţa ofensivei echipei care ocupă locul 8 în campionatul Georgiei.

Lokomotiv Tbilisi, test ratat înainte de meciul cu U Craiova din Europa League

Pentru meciul cu Samtredia, Giorgi Chiabrishvili a folosit sistemul 4-3-3, la fel cum s-a întâmplat şi în partida cu Dila Gori, câştigată în etapa trecută cu 1-0. În primul “11” s-a regăsit şi singurul fotbalist străin al echipei georgiene: Imran Oulad Omar. Jucătorul marocan de 22 de ani a prins 63 de minute pe teren, având o evoluţie ştearsă.

ADVERTISEMENT

Jurnaliştii georgieni au criticat jocul lui Lokomotiv Tbilisi din meciul cu Samtredia. “Lokomotiv nu este în cea mai bună formă înainte de Europa League”, a fost concluzia presei din Georgia.

Cum a arătat echipa lui Lokomotiv Tbilisi la meciul cu Samtredia

Lokomotiv Tbilisi: Mamardashvili – Mchedlishvili, Andronikashvili, Sandokhadze, Ubilava – Dartsmelia, Shonia, Dzebniauri (Kobakhidze 55) – Samurkasovi (Kirkitadze 55), Sikharulidze, Imran (Gavashelishvili 64)

Campionatul din Georgia ia o pauză timp de o lună, astfel că Lokomotiv Tbilisi nu va mai juca niciun meci oficial până la duelul cu Universitatea Craiova. Oltenii vor fi avantajaţi, din moment ce vor juca sâmbătă cu Sepsi în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Ce au spus georgienii după tragerea la sorţi din turul 1 Europa League

La scurt timp după ce şi-au aflat adversarul din turul 1 preliminar din Europa League, georgienii au început să adune informaţii despre Universitatea Craiova. Giorgi Chiabrishvili, antrenorul lui Lokomotiv, a susţinut că oltenii au un lot puternic şi l-a evidenţiat pe Mirko Pigliacelli.

“Cunosc câte ceva despre Universitatea Craiova, iar forţa acestei echipe este indicată în primul rând de faptul că această echipă a terminat pe locul doi în campionatul României. Apoi, are în componenţă jucători care au evoluat în naţionalele României şi Albaniei (Kamer Qaka). De asemenea, au un portar destul de bun, care a evoluat pentru echipele naţionale de juniori are Italiei”, a spus Giorgi Chiabrishvili pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

“Este o echipă necunoscută și nu am ce să spun acum despre ea. Eram pregătiţi pentru oricare dintre potențialii adversari. Vom studia bine Craiova”, a completat Davit Ubilava, căpitanul echipei.

U Craiova, victorie în ultimul amical din Austria

Universitatea Craiova a jucat două meciuri amicale în cantonamentul din Austria şi este pregătită de debutul noului sezon din Liga 1. Oltenii au fost învinşi de Viktoria Plzen, scor 0-2, şi au câştigat duelul cu Tirol, scor 3-1. Formaţia lui Cristiano Bergodi se va întoarce în ţară înainte de meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe din prima etapă.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – U Craiova: 2,42 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT