Fotbal international

Lokomotiv Tbilisi – U Craiova 2-1 în Europa League. Eliminare ruşinoasă pentru Ştiinţa. Oltenii părăsesc competiţia după o prestaţie jalnică. Video

27.08.2020 | 21:52
Lokomotiv Tbilisi  U Craiova 21 in Europa League Eliminare rusinoasa pentru Stiinta Oltenii parasesc competitia dupa o prestatie jalnica Video
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a ratat calificarea în turul doi preliminar al Europa League, după ce a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de Lokomotiv Tbilisi. Golurile georgienilor au fost marcate de Sikharulidze (57) și Omar (62), în timp ce pentru olteni a înscris Bairam (90+4). Elevii lui Cristiano Bergodi au avut o prestație mult sub așteptări și înregistrează cel mai slab rezultat european din ultimii patru ani.

Lokomotiv Tbilisi – U Craiova 2-1 (Sikharulidze 57, Omar 62 / Bairam 90+4) – VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

ADVERTISEMENT

Min. 90+4 – GOOOOOOL. Bancu a pătruns în partea stângă a centrat în mijlocul careului și Bairam a înscris cu latul de la 11 metri.

Min.62 – Contraatac fulger al georgienilor finalizat cu mult calm de Omar, care a fost scos din ofsaid de Vătăjelu.

ADVERTISEMENT

Min. 57 – Georgienii au reușit să deschidă scorul prin Sikharulidze, care a înscris cu un șut plasat de la 15 metri, după greșeli în lanț în defensiva lui Bergodi.

PAUZĂ – Craiova a avut o primă repriză modestă în care nu a pus în pericol poarta georgienilor.

ADVERTISEMENT

UPDATE / Au fost anunţate echipele de start:

Lokomotiv Tbilisi: Mamardashvhili – Gabadze, Sandokhadze (Androniskashvili 77), Dureshidze, Ubilava – Samurkasovi (Tchanturia 80), Shonia, Darsmelia – Kirkitadze, Sikharulidze, Oulad Omar (Dzebniauri 69). Antrenor: Giorgi Chiabrishvili. Rezerve: Sherozia – Gaveshelishvili, Mtchedlishvili, Iakovidze.

U Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Acka, M. Constantin, N. Bancu – Nistor (Bairam 77), Mateiu (Screciu 67), Cicâldău – Bărbuț (Mihăilă 61), Koljic, Ivan. Antrenor: Cristiano Bergodi. Rezerve: I. Popescu, Bălașa, Ivanov, Bic.

ADVERTISEMENT

Craiova şi-a fixat un obiectiv îndrăzneţ, acela de a ajunge în grupele Europa League în premieră, dar nu va fi deloc uşor de îndeplinit, întrucât dacă se va califica misiunea lor încă di turul 2 va fi una grea, în calea lor putând sta foarte multe echipe de valoare.

Cu toate acestea oltenii sunt optimişti, apreciind că echipa are potenţial, însă se speră ca anul acesta să nu mai apară în cale adevăraţi monştri precum Milan sau Leipzig şi nici adversari precum AEK Atena, măcar până în play-off. “Trebuie să avem şi un dram de noroc” – recunoştea fosta glorie alb-albastră din anii 80-90, Sorin Cârţu, omul care în 1991 aducea ultimul titlu în Bănie.

Lokomotiv Tbilisi – U Craiova Live stream Digi Sport, Look Sport

Partida Lokomotiv Tbilisi – U Craiova se joacă joi, 27 august, de la ora 20:00, pe stadionul Mikheil Meshkli din capitala Georgiei şi va fi condusă de arbitrul sârb Milos Djordjic. Jocul este televizat pe canalele Digi Sport 1 şi Look Sport 1, dar puteţi intra şi pe site-ul FANATIK.RO, pentru a-l urmări în format LIVE VIDEO.

Craiova este favorită la calificare, însă, cum spunea şi antrenorul Cristiano Bergodi, refăcut după ce a fost testat pozitiv la COVID 19, echipa nu trebuie să intre pe teren convinsă că este suficientă prezenţa pentru a se califica. Georgienii nu au o echipă formidabilă, dar cu siguranţă vor căuta să împiedice prin toate mijloacele construcţia jocului oaspeţilor.

Marius Constantin, Paul Papp şi Alexandru Tudorie, noutăţile din lotul Craiovei

Echipa din Bănie vine după un început de campionat cu victorie pe un teren greu, la Sfântu Gheorghe, dar plin de polemici şi conflicte, pentru că golul alb-albaştrilor a fost marcat din ofsaid şi după meci, la vestiare, arbitrul Radu Petrescu a fost ţinta furiei unor oficiali din Covasna.

Cristiano Bergodi are acum la dispoziţie trei nume noi, toţi jucători cu experienţă, dar şi s-a despărţit de câţiva jucători, surpriza fiind renunţarea la fundaşul Uros Cosic. Au venit în apărare veteranul de 35 de ani Marius Constantin şi Paul Papp, iar în atac Alexandru Tudorie îi face concurenţă lui Elvir Koljic.

Lokomotiv Tbilisi nu e în cea mai bună formă

Adversara Craiovei ocupă locul 6 în campionat, dar nu pare a fi într-o formă bună, judecând după ultimul meci de campionat în care doar paradele protarului de 19 ani au adus un punct în meciul cu Samtredia. Partida cu Craiova va fi ultima timp de o lună pentru feroviari, campionatul urmând a se relua în luna octombrie.

Cota pentru victoria oltenilor a scăzut în ultimele ore de la 1,80 la 1,40-1,50 la casele de pariuri, semn că echipa lui Cristiano Bergodi nu ar trebui să aibă probleme în Georgia.


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 1,48 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT