Life

Lolrelai, preferata lui Mihai Bendeac, dezbrăcată în Haita de acțiune: „Castingul l-au luat sânii mei”

Lolrelai, preferata lui Mihai Bendeac de la iUmor apare dezbrăcată în filmul Haita de acțiune! Blondina a făcut dezvăluiri pentru FANATIK.
22.03.2023 | 17:20
Lolrelai preferata lui Mihai Bendeac dezbracata in Haita de actiune Castingul lau luat sanii mei
Lolrelai, rol sexy în Haita de acțiune! Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lolrelai are un rol de senzație în Haita de acțiune! Preferata lui Mihai Bendeac de la iUmor apare preț de câteva minute în filmul regizat de Vali Dobrogeanu. Cu toate că nu este unul din personajele principale ale producției, prestația ei merită prețul unui bilet la cinema!

Lolrelai, muza lui Mihai Bendeac de la iUmor, dezbrăcată în Haita de acțiune! Dezvăluiri în exclusivitate pentru FANATIK

Ștefania Costache, cunoscută sub numele de scenă Lolrelai, este blondina care apare în ipostaze extrem de picante alături de Iancu Sterp, băiatul mamei Geta jucând rolul polițistului-gagicar Dinu, în Haita de acțiune. În scena în care apar cei doi, fratele lui Culiță Sterp prizează cocaină de pe sânii blondinei!

ADVERTISEMENT

Ștefania a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre apariția ei în Haita de acțiune! Lolrelai a spus că a acceptat pe loc propunerea de a apărea topless în filmul de la Vidra Production. Aceasta a spus că nu regretă sub nicio formă că și-a arătat nurii. De dragul copiilor sau al artei, face orice, ne-a spus ea.

Frumoasa vedetă în vârstă de 37 de ani și-a asumat de la bun început faptul că s-ar putea să fie criticată pentru curajul ei. Părerile celor din jur pălesc în fața argumentelor lui Lolrelai!

ADVERTISEMENT

Lolrelai, despre cum a ajuns în Haita de acțiune: „Cel mai probabil castingul l-au luat sânii mei”

„Când m-a sunat Bro (n.r.: Matei Dima) să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic, nici la bani, nici la comentariile răutăcioase ce urmau să apară. Am luat-o ca pe o provocare nouă pentru mine. Este o șansă, la urma urmei”, a dezvăluit Lolrelai în exclusivitate pentru FANATIK.

Chiar dacă nu face o demonstrație a calităților sale actoricești, scenele fiind fără replici, Lolrelai nu e străină de acest domeniu artistic! Pentru cei care nu știu, Ștefania a studiat actoria de film în urmă cu doi ani. Acesta e proiectul ei de debut.

ADVERTISEMENT

 „Am terminat actoria de film acum doi ani și, totuși, asta e prima oară când am ocazia că apar într-un film chiar și pentru câteva secvențe. Știu că n-a fost mare moment actoricesc. Cel mai probabil castingul l-au luat sănii mei, nu eu, însă tot îl consider un mare compliment”, a mai spus Ștefania pentru FANATIK.

lolrelai haita de acțiune
Stânga: Scena în care Iancu Sterp trage pe nas direct de pe sânii lui Lolrelai, în Haita de acțiune. Foto: Instagram

Ștefania Costache: „Am 37 de ani și nicio intervenție estetică”

La cei 37 de ani, Lolrelai nu are nicio intervenție estetică, lucru tot mai rar în rândul divelor din showbiz-ul românesc. Chiar ea a ținut să precizeze că sânii ei sunt 100% naturali. Asta în timp ce multe alte tinere cunoscute ajung la bisturiu încă de pe la 20 de ani.

ADVERTISEMENT

„Am 37 de ani și nicio intervenție estetică. E un act de curaj, la urma urmei să te arăți publicului exact așa cum te-a lăsat natura, în ciuda timpului. Acum, de la 20 de ani au silicoane femeile.

Deci să apar fără silicoane în fața unui public obișnuit cu perfecțiunea bisturiului și totuși să primesc doar aprecieri eu zic că e mare lucru. Mai în glumă, mai în serios, ca și în trecut, pentru salvarea copiilor și pentru artă, mă dezbrac oricând dacă e nevoie.

Haita de acțiune e un proiect plin de curaj din partea tuturor. Numai să faci un film românesc e un act de curaj… Să mai vii și cu scene interzise minorilor…

Plus scene de violență, e aproape nebunie. Publicul va decide dacă e o nebunie frumoasă sau nu…”, ne-a mai mărturisit Lolrelai, actriță în Haita de acțiune.

ADVERTISEMENT