Londra, sub ameninţarea teroristă. Poliţia va desfăşura un număr suplimentar de ofiţeri pentru protejarea polulaţiei

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
03/08/2016, 16:56
Londra, sub ameninţarea teroristă. Poliţia va desfăşura un număr suplimentar de ofiţeri pentru protejarea polulaţiei

Autorităţile londoneze au luat măsuri pentru a asigura metropola şi pentru a proteja cetăţenii împotriva unor atentate, 600 de poliţişti înarmaţi fiind desfăşuraţi pe străzile capitalei Marii Britanii, relatează Reuters.

”Oricine a urmărit ultimele evenimente din statele europene va înţelege de ce vrem să ne demonstrăm determinarea de a asigura protecţia publicului. Realitatea în lupta de combatere a unor atentate armate se rezumă la necesitatea înarmării poliţiştilor pentru a folosi orice forţă au la îndemână cu scopul de a-i opri pe atacatori. Poliţiştii înarmaţi sunt cei care vor alerga spre pericol”, a declarat comisarul Poliţiei Metropolitane, Bernard Hogan-Howe.

Nivelul de alertă rămâne unul grav pentru Londra, însă desfăşurarea unui număr suplimentar de poliţişti înarmaţi nu are legătură cu o ameninţare specifică şi mai degrabă un răspuns faţă de seria de atentate sângeroase care a zguduit Europa, notează agenţia.

Citeşte mai mult pe www.libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×