Stiri de ultima ora

Incident grav în Londra! Focuri de armă şi două staţii de metrou evacuate

Un incident grav cu focuri de armă a avut loc astăzi în capitala Angliei, Londra. Poliţia metropolitană a evacuat două staţii de metrou.
24.11.2017 | 20:19
Incident grav în Londra! Focuri de armă şi două staţii de metrou evacuate
ADVERTISEMENT

”Staţiile de metrou Oxford Circus şi Bond Street sunt închise”, a comunicat Scotland Yard şi a anunţat că nu a găsit nicio victimă. Autorităţile au anunţat că acţionează ”ca şi cum ar fi un incident legat de terorism” – însă nu a precizat dacă crede că este vorba despre un incident terorist.

Sute de agenţi ai unităţilor speciale ale poliţiei au fost mobilizaţi în centrul Londrei în urma acestui incident de securitate. Forţele de ordine îndeamnă persoanele aflate în zonă să plece, iar pe cele dinăuntru să rămână acolo unde se află.

ADVERTISEMENT

O femeie a fost rănită în incidentul de la Londra

În agitaţia creată de panică, o femeie a fost rănită în mulţimea care alerga pe străzi, după evacuarea forţată a staţiei de metrou Oxford Circus. ”La acest moment, am primit informaţii despre o femeie care a fost rănită uşor când ieşea din staţia de metrou. Nu sunt raportate alte victime”, a scris pe Twitter, Poliţia Transporturi.

ADVERTISEMENT

Oraşul Londra s-a mai confruntat cu un incident extrem de grav la metrou în acest an. La 15 septembrie, 22 de persoane au fost rănite în urma exploziei unui dispozitiv exploziv improvizat la bordul unui vagon de metrou, la o oră de vârf.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri